Români în Malawi
Adăugată de dan4net in 07/03/2024, citită de 1.342 ori
Autor: Speranță Pentru Viitor - Malawi, Categorie: Misiune
Români în Malawi

Peste doar câteva zile, mai precis pe 10 martie 2024, vom avea prima echipă de misiune din România pe anul acesta. Împreună cu ei vin și 3 tineri voluntari - Dani, Denisa și Rebeca - care vor sta cu noi aproape două luni.

După mulți ani în care și-a dorit acest lucru, iată că acum a sosit momentul ca și mama mea să vină și să ne viziteze, aici în Africa!!! Ea vine împreună cu echipa de misiune.

Pe 17 martie vom avea și o nuntă; Dani și Denisa se vor căsători într-una din bisericile misiunii noastre, biserică a cărei clădire a fost construită cu ajutorul lui Dani în urmă cu 2 ani!

Echipa - fără cei 3 voluntari - se întorc în România pe 22 martie, urmând ca pe 1 aprilie să primim cea de-a doua echipă de misiune română. Ei vor sta cu noi până pe 15 aprilie.

Toți românii care vin vor experimenta lucrarea, precum o fac și echipele din alte țări. Le voi arăta ceea ce Dumnezeu face aici, îi voi duce la biserici, la orfelinate, la școală, în familii și în cât de multe locuri posibile. Lucrarea Speranței pentru Viitor de aici este mare și extinsă, și întotdeauna va fi nevoie și loc pentru echipe și voluntari care să ne ajute.

Pe lângă ajutorul lor pentru noi, eu mai am un scop: să pun un foc în inimile lor pentru misiunea externă. Biblia spune că Mântuitorul a “văzut” gloatele și I S-a făcut milă de ele.

Dacă nu vedem lumea din jurul nostru, situația majorității, nevoile și oportunitățile, cum ne vom implica? Cum vom dărui? Cum ne vom ruga?

Rugați-vă pentru ei și pentru călătoria lor! Îi așteaptă o călătorie lungă dar apoi o experiență frumoasă, care le va schimba viața pentru totdeauna!!!

 

Ovi Cornea, misionar în Malawi


Știre preluată de pe mission2malawi.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni