Nuntă în Malawi
Adăugată de dan4net in 08/02/2024, citită de 3.509 ori
Autor: Speranță Pentru Viitor - Malawi, Categorie: Misiune
Nuntă în Malawi

Pe 17 martie anul acesta, un cuplu tânăr și frumos din România va face nunta în Malawi, la biserica noastră din Zomba, unde-l avem pe fratele Kadwale ca păstor.

Dani și Denisa au spus DA Domnului anul trecut, când au decis să vină în Malawi ca parte a unei echipe de misiune. Acolo, pe câmpul de misiune, au înțeles că Dumnezeu le-a aranjat destinele și acum, ei vor să își spună DA unul altuia în același loc în care au slujit împreună prima dată. 

Ca o mărturie a dragostei lor arzătoare pentru Dumnezeu, nunta lor va fi una specială, diferită, pentru gloria lui Dumnezeu și mântuirea celor pierduți. În loc să primească bani, Dani și Denisa vor da o masă pentru săraci. În loc să fie ei pe primul loc - deși ar merita în ziua nunții lor - ei m-au rugat să predic Evanghelia. Vor fi mulți oameni curioși de această “nuntă de albi”, însă Dani și Denisa vor ca să folosim această oportunitate pentru a le îndrepta atenția oamenilor spre Mântuitorul.  

În loc de o lună de miere în locații exotice, Dani și Denisa vor să rămână și să slujească ca voluntari la Speranță pentru Viitor, Malawi, punându-și timpul, banii și talentele lor la dispoziția lui Dumnezeu! 

Eu Îi mulțumesc Domnului pentru cei doi și mă rog ca întreaga lor viață să fie trăită cu scop, pentru Domnul!

 

Cu bucurie, 

Ovi Cornea, misionar

Speranță Pentru Viitor - Malawi


Știre preluată de pe mission2malawi.com
Minunat! Lăudăm pe Domnul pentru asemenea tineri!
Adăugat în 08/02/2024 de loredanam
Misiunea din Malawi și-a deschis ușile pentru echipe de misiune sau voluntari care să vină și să slujească, alături de noi, în această lucrare frumoasă! Deși nu promitem că vă veți găsi sufletul pereche aici, promitem că veți experimenta din plin puterea lui Dumnezeu și lucrarea Lui minunată aici, pe continentul African.
Anul aceesta mai avem câteva locuri pentru luna Aprilie. În rest, vă așteptăm în 2025.
Găsiți mai multe informații pe pagina noastră: https://mission2malawi.com/ro/misiuni/
Adăugat în 09/02/2024 de ovicornea
Opțiuni