Incestul nu va mai fi pedepsit în România din 2013!
Adăugată de AdaMirela in 27/10/2012, citită de 2.346 ori
Autor: Nicolae Geanta, Categorie: Diverse
Incestul nu va mai fi pedepsit în România din 2013!

Incestul, adică actul sexual dintre rude de gradul I, dintre părinţi şi copii sau fraţi, nu va mai fi pedepsit din anul 2013 în România! Asta în condiţiile în care anual, peste 30.000 de minore sunt violate şi abuzate de părinţi sau fraţi!

Incestul reprezină o degradare a instituţiei familiei, având drept consecinţe grave tulburări genetice si psihice, precum si dificultăţi în relaţiile sociale si în recuperarea ca persoană umană cu demnitate. În prezent el se pedepseşte în România cu închisoare între 2 şi 7 ani.

Totuşi, Parlamentul României a modificat Codul Penal în această direcţie (încă de acum 6 luni!), dorind o afiliere la legislaţia Europeană. Europă unde incestul este ceva normal, legal (vezi Portugalia, Franţa, Spania), Europă care a interzis trecerea în buletine a numelui părinţilor (vezi Franţa), care promovează căsătoriile între persoane de acelaşi sex (vezi în special Olanda), care îşi ucide bătrânii în spitale (vezi eutanasierile fără a cere acordul nimănui, numai la latitudinea medicului – tot Olanda, dar şi scandinavii) şi copiii în spitale (un avort la fiecare 27 de secunde)… O Europă avidă de pornografie, care liberalizează prostituţia şi drogurile uşoare (iar Olanda!), care favorizează gay şi lesbienele, care a scos afară pe Dumnezeu din şcoli, din autobuze, din parcuri. Din biserici chiar!!! Orice, dar fără Dumnezeu!

Nu numai că Europa e o nouă Sodomă şi Gomoră, dar mă tem că într-o zi, noi, normalii vom intra în ilegalitate! Iar puşcăriile construite pentru abuzurile morale vor fi pline cu oamenii care vor să rămână spirituali.

Dacă Parlamentul acţionează anormal, aşa cum vedem mai sus, acum şi în 2013, Biserica cum reacţionează?


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Parlamentul, este plin de fratii nostri din diferite culte crestine, dornici de a conduce impreuna cu cei ce importa astfel de legi numai de dragul de a fi in Europa.Ma gindesc ; ce fel de judecata vor avea acestia , care ,duminica vin in adunari,influenteaza poprul crestin ,pe cine sa voteze, iar in restul saptaminilor ridica mina in parlament, pentru , a fi de acord cu aducerea in Romania acestor legi, care ne arunca afara din fata Domnului.O sa ajungem sa ne rugam acasa sau in locuri nestiute, in gind , de teama celor ce ne dau mortii spirituale, cu buna stiinta.Si pe Domnul, L-a dat la moarte, Iuda, cel care ii era asa de apropiat , incit statea la masa cu El,[pe noi, ce ne mai poate astepta?]
Adăugat în 27/10/2012 de sanda_tulics
Da , este adevarat, neamurile au intentat proces de uitare lui Dumnezeu ( Ps 9:17) l-au scos pe Dumnezeu din parlament, din institutii, din scolii, din societate si acum vor ca sa il scoata si din familii, insa nu vor reusi pana dupa rapirea Bisericii, fiindca casatoriile fac parte din scena pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru revenirea lui Isus Luca 18: 27. Dumnezeu Sa aibe mila de noi si Dumnezeu sa se indure de omenire si sa o scoata din laturile si gropile sapate de oamenii rai si nelegiuiti.
Adăugat în 28/10/2012 de MihailCiprianMuresan
vai, vai, vai de Romania noastra!
intr-o tara plina de manastiri, biserici........sa fie permis asa ceva-incestul
cat despre crestini.........vin vremuri tot mai grele pentru noi....
Domnul sa ne ajute sa ramanem credinciosi pana la sfarsit!
Adăugat în 28/10/2012 de bneli07
Sigur că da, cu siguranţă aceasta ne aşteaptă, ei afară, noi înăuntru... ei în libertate, noi în lanţuri dar slăvit să fie Domnul căci se împlineşte Cuvântul.
Adăugat în 30/10/2012 de floridinmaracineni
Opțiuni