Seara Inchinarii cu Grupul si Orchestra CONTINENTA​L la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 11/09/2012, citită de 1.490 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Seara Inchinarii cu Grupul si Orchestra CONTINENTA​L la Ploiesti

Potrivit Sfintelor Scripturi, am fost "randuiti mai dinainte, dupa hotararea Aceluia care face toate dupa sfatul voii Sale, ca sa slujim de lauda slavei Sale, noi, care mai dinainte am nadajduit in Hristos". Aceasta inseamna ca in asteptata si binecuvantata vesnicie, toti rascumparatii Domnului vom avea sansa sa ne unim in inchinare necurmata, coplesiti de stralucirea Celui pe care L-am slujit pe pamant. 

Asa stand lucrurile, orice ocazie de inchinare colectiva in aceasta viata este un preambul la preocuparea noastra eterna, iar inimile noastre ar trebui sa fie continuu aprinse de dorinta sfanta a inchinarii inca de pe acum.

Acesta este si temeiul organizarii unei noi Seri de lauda si inchinare la Biserica LOGOS Ploiesti in data de Vineri, 21 septembrie 2012, incepand cu orele 18.00, eveniment prilejuit de turneul in aceasta zona a tarii a apreciatilor solisti care compun Grupul si Orchestra Continental, un nume care nu are nevoie de multe recomandari.

Asadar, popasul Grupului Continental la Ploiesti va fi o ocazie pentru credinciosii "cu inima buna" sa-si rezerve aceasta zi pentru inchinare si sa-si invite intreaga familie, prietenii sau cunoscutii la o intalnire de exceptie, pe drept numita Seara Inchinarii.  

Intrarea este libera!


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni