Viata lui Rares Basarab a fost salvata
Adăugată de Slujire in 04/09/2012, citită de 1.386 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Viata lui Rares Basarab a fost salvata

VEZI VIDEO AICI

Incepand cu luna Mai anul acesta, am prezentat pe site-ul nostru cazul umanitar al lui Rares Basarab, un baietel de numai 3 anisori, care sufera de o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. Viata lui Rares depinde de un aparat de respirat care in Romania costa 7 800 de euro. Parintii lui Rares  plateau o chirie 220 de euro lunar pentru acest aparat, asta in conditiile in care numai tatal lucra iar salariul era cu putin peste aceasta suma. In acest context am  intervenit noi, am preluat acest caz umanitar, l-am promovat si am demarat o actiune de strangere de fonduri pentru achizitionarea acestui aparat de respirat.

Cu ajutorul dvs, donatorii si sponsorii nostri, a fost stransa suma necesara iar aparatul este acum in posesia familiei lui Rares. Mai jos, asa cum am promis, este materialul video cu mesajul de multumire a mamei lui Rares, prezentarea documentelor si imagini cu aparatul cumparat. Asociatia umanitara Speranta pentru Romania multumeste tuturor sponsorilor si donatorilor nostri si va invitam sa fiti partenerii nostri si in urmatoarele cazuri umanitare in care ne vom implica.

Alaturi de noi a fost si Librarie Crestina Maranatha care a pus la dispozitia clientilor sai carti crestine, romane crestine, biblii, etc, special pentru Rares. In aceasta perioada orice carte crestina comandata de la librarie crestina Maranatha a devenit un ajutor umanitar pentru Rares, fondurile stranse din vanzarea de carte crestina in aceasta perioada fiind directionate catre acest caz umanitar.


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”