Seara de proclamare a Evanghelie​i la Ploiesti cu Rev.Dr.Laz​ar Gog
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 10/08/2012, citită de 1.849 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Seara de proclamare a Evanghelie​i la Ploiesti cu Rev.Dr.Laz​ar Gog

Cand crestinii acestor vremuri nu considera canicula verii un impediment de nedepasit si nu sunt nici preocupati doar de petrecerea vacantelor, ci isi gasesc timp si resurse necesare sa organizeze si sa participe la cate un eveniment evanghelistic, in mod categoric inimile lor inca mai bat pentru oamenii nemantuiti.
 
 Evident ceea ce produce aceasta minune in viata credinciosilor este si ramane intotdeauna doar dragostea primita din partea lui Dumnezeu, Cel care "voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului". Pentru ca, in mod categoric, dincolo de orice preocupare personala, familiala sau bisericeasca, pentru credinciosii duhovnicesti salvarea sufletelor nemantuite este o prioritate sfanta.
 
Acesta este si temeiul organizarii in data de vineri, 10 august 2012, incepand cu orele 18.00 a unei Seri de proclamare a Evangheliei cu apreciatul slujitor al Imparatiei lui Dumnezeu, Rev.Dr.Lazar Gog. Evenimentul va fi gazduit de catre Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6.
Usile acestui lacas raman deschise pentru orice om dornic sa asculte mesajul Evangheliei ce va fi proclamat cu aceasta ocazie!


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni