Tabara de Aviatie - Fundatia Aripi de Inger
Adăugată de patricia.popescu in 08/08/2012, citită de 2.270 ori
Autor: Patricia Popescu, Categorie: Diverse
Tabara de Aviatie - Fundatia Aripi de Inger
Cum obisnuim in fiecare an, si pentru ca Dumnezeu ne ofera acest minunat cadou, dorim sa va informam ca urmatoarea tabara de aviatie se va desfasura intre 10 - 15 Septembrie 2012, la Cornesti.
Veti putea zbura cu motodeltaplanul si Tukano, sa luati lectii de aviatie, jocuri in care sa va dezvoltati spiritul de echipa dar si cel de competitie, foc de tabara cu invitati speciali, si multe altele pe care va lasam sa le descoperiti pe parcurs. Aduceti cu voi buna dispozitie si un prieten care nu il cunoaste pe Dumnezeu in mod personal si aveti parte de un timp minunat impreuna! 
 
Costul taberei este de 250 lei care acopera:
- zbor motodelta + Tuakno
- transport Timisoara - Cornesti - Timisoara
- 3 mese / zi
- materiale auxiliare.
 
Inscrierile sunt pana in 20 August 2012 nr. 0763-695-309 sau 0722-523-777.
 
Asteptam cu nerabdare sa ne vedem!
 
Fundatia Aripi de Inger

Știre preluată de pe www.aripideinger.com
Nu prea inteleg cum se impaca ideea de "adrenalina" cu pocainta... si nici cum poti afla despre Dumnezeu intre doua momente de "adrenalina"! Domnul sa ne dea intelepciune sa nu mai imitam ce face lumea...
Adăugat în 17/08/2012 de cst179
Si ca sa fiu mai clar, legat de precedentul comentariu, nu stiu cum se poate incadra notiunea de "momente de adrenalina" in versetul Matei 16:24 (Atunci Isus a zis ucenicilor Sai: „Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, SA SE LEPEDE DE SINE, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze.").

Oare ne putem lepada de noi in timp ce cautam "momente de adrenalina"?...
Adăugat în 17/08/2012 de cst179
Draga Dle. Stanescu,

In legatura cu comentariile dvs. de pe site-ul resurse crestine:

De ce sa nu facem pentru Domnul tot ce facem? Si cand spun tot ce facem, chiar ma refer la "tot" ce facem. Daca pasiunea mea o folosesc spre lauda lui Dumnezeu, iar pe aceasta cale si altii afla despre El, consider ca adrenalina are foarte mult de a face cu pocainta ;-) Pentru noi, ca si crestini, Dumnezeu este implicat in fiecare particica a vietii noastre. Ce are a conduce masina cu pocainta? Ce are a face contabilitatea cu pocainta? Ce are a tehnoredacta cu pocainta? Ce are a gati in cu pocainta? Ce are a repara masini cu pocainta? Eu vad foarte multe legaturi pe care le au aceste domenii cu pocainta. As putea scrie pagini intregi.

Dumnezeu ne-a dat toate lucrurile ca sa ne bucuram de ele. A creat gravitatia si a considerat ca este buna (Geneza), ne-a dat inteligenta cum sa o folosim ca sa zburam, ne-a dat ochi si capacitatea de a ne bucura vazandu-i creatia minunata si din alt unghi, si de la alta inaltime fata de cea cu care suntem obisnuiti.

Poate ca e timpul sa ne deschidem si fata de metodele de evanghelizare mai neobisnuite. Traim intr-un mediu complex si dinamic, in care individul avaseaza sociologic, psihologic, tehnologic... haideti sa le vorbim oamenilor pe limba lor, ca sa inteleaga cine este Dumnezeu. Haideti sa fim relevanti pentru lumea si timpul pentru care am fost creati. Discutati cu cei a caror viata a fost schimbata in aceasta tabara, cu cei care L-au descoperit pe Dumnezeu, si atunci puteti decide daca "imitam ce face lumea".

Cu respect,

Fundatia Aripi de Inger
Adăugat în 20/08/2012 de patricia.popescu
Multumesc, Dana pentru cuvintele frumoase! Vom avea tabara si anul viitor, poate va fi posibil atunci ca fiul tau sa participe la tabara noastra! Ma bucur si pentru dorinta lui de a fi pilot. Domnul sa il ajute sa-si indeplineasca acest vis.

Ne poti cauta pe Facebook daca doresti, acolo poti afla despre urmatoarele tabere. Sau pe www.aripideinger.com .

O saptamana la inaltime!
Adăugat în 23/08/2012 de patricia.popescu
Opțiuni