Billy Graham compară SUA cu Sodoma şi Gomora
Adăugată de AdaMirela in 01/08/2012, citită de 3.557 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Diverse
Billy Graham compară SUA cu Sodoma şi Gomora

Potrivit evanghelistului Billy Graham, standardele morale sunt în declin, America fiind o Sodoma şi Gomora modernă, care merită distrugerea și mânia lui Dumnezeu.

“Cu câțiva ani în urmă, soţia mea, Ruth, a citit un proiect de carte pe care l-am scris. Când a terminat o secțiune care descria decăderea standardelor morale şi idolatria națiunii, închinarea la zeii falși, cum ar fi tehnologia sau sexul, ea a exclamat uimită: “Dacă Dumnezeu nu pedepsește America, El va trebui să-și ceară scuze Sodomei și Gomorei.”

Mă întreb ce ar gândi Ruth despre America, dacă ar fi fost în astăzi în viață. Din anii de când a fost făcută această remarcă, milioane de copii au fost avortați, și națiunea noastră pare a fi în mare parte indiferentă. Mândria şi lipsa de ruşine față de păcat sunt acum embleme ale stilului de viaţă american.”


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Amin!
Adăugat în 01/08/2012 de Mihaip3000
Cu siguranta, Dumnezeu pedepseste pacatul, fie el in America sau oriunde in lume!
Adăugat în 02/08/2012 de mesarosmary
intreg pamantul acesta este o sodoma si gomora. Pentru ca tot pamantul va arde cu foc in ziua hotarata de Dumnezeu. Dar cel mai trist este ca de multe ori simti gustul de Sodoma si intre crestini.
Adăugat în 21/08/2012 de MihailCiprianMuresan
Opțiuni