Radiogifts
Adăugată de ancabordea in 17/07/2012, citită de 1.473 ori
Autor: Echipa Radiogifts, Categorie: Diverse
Radiogifts

Mulţumim tuturor celor care s-au alăturat acestui proiect şi s-au rugat pentru noi până acum, sau au investit bani pentru cumpărarea radiourilor. În câteva zile vom comanda aparatele de radio cu frecvenţa fixă, astfel că nu vom mai aduna fonduri pentru achiziţionarea aparatelor de radio. Cei care doresc să se pună la dispoziţia lui Dumnezeu în această slujire în continuare, pot susţine financiar transportul (din Canada pană în localitatea Kabale din Uganda, Africa) şi distribuirea acestora spre familii sărace din localităţile din împrejurimi unde va putea fi recepţionat Radio Hope. 


În continuare dorim să ne rugăm ca Dumnezeu să vegheze derularea acestei lucrări. El să se implice în cele mai mici detalii. Să binecuvânteze fabrica producătoare de radiouri să îi ajute să le termine la timpul potrivit, ca apoi să poată fi trasportate în condiţii de siguranţă în Africa până în luna octombrie.

Te provocăm să te alături acestei misiuni, rugându-te pentru ea. În felul acesta vei putea avea şi tu parte de bucuria pe care o simte un african atunci când aude, prin muzică şi cuvânt, mesajul lui Dumnezeu. 


Cu drag 
Echipa Radiogifts

Știre preluată de pe www.radiogifts.org
Domnul să vă întăreasca și să vă binecuvinteze...!!!
Adăugat în 21/07/2012 de Asimionese
Opțiuni