Noutati - Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate in Romania
Adăugată de Softy in 16/07/2012, citită de 3.982 ori
Autor: Radio Vocea Evangheliei Timisoara, Categorie: Anunțuri
Noutati - Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate in Romania

Cu ajutorul si prin mila Domnului am trimis cate 1 colet evanghelistic in 5500 de sate din Romania.

Din unele sate, cei care le-au primit ne-au sunat si au cerut mai multe colete, pentru ei sau pentru alte sate.
Acum mai avem de trimis in 4800 de sate (in total sunt 10.318 sate neevanghelizate).
 
VA  MULTUMIM  IN  MOD  SPECIAL  SI  DEOSEBIT  TUTUROR  CARE  V-ATI  RUGAT  PENTRU  ACEST  PROIECT   SI  PENTRU   ACESTE   SATE. 
In mod evident vedem si simtim ca Dumnezeu este Cel care conduce, coordoneaza si binecuvanteaza toata actiunea.
 
Aproape 100 de voluntari s-au implicat in actiunile de impachetare, lipit adrese, lipit timbre, carat la posta. Le multumim tuturor si fie ca Domnul sa le rasplateasca.
 
Peste 40 de persoane au daruit cu bucurie, fiecare dupa posibilitati si dupa cat i-a pus Domnul pe inima pentru acest Proiect. Ne rugam ca Domnul sa le rasplateasca din plin si suntem convinsi ca efortul nu este zadarnic.
 
Mai jos puteti citi cateva reactii din satele unde deja am trimis aceste colete, apoi vom prezenta un necesar financiar pentru finalizarea acestui Proiect.
 
1. JUDETUL HUNEDOARA: „Mama mea este reprezentanta satului nostru in Consiliul local. Printre cartile primite de la dvs. am citit despre o alta carte, pe care nu ne-ati trimis-o, intitulata: „PORNOGRAFIA SI DEPENDENTA DE INTERNET – O VIATA IN MINCIUNA”, scoasa tot de Radio Vocea Evangheliei – Timisoara. V-as ruga sa mi-o trimiteti, deoarece si eu si mai multi colegi suntem dependenti de Internet.” (Eleva de liceu sau Scoala Generala)
I-am raspuns ca nu mai avem aceasta carte deoarece nu am mai avut bani si sponsori sa o retiparim, dar i-am indicat site-ul nostru www.rve-timisoara.ro de unde poate citi sau asculta in mod gratuit toate cartile scoase de Radio Vocea Evangheliei - Timisoara.
 
2. Am 60 de ani, sunt un om foarte religios, dar m-a miscat profund gestul dumneavoastra. Daca oamenii ar respecta ce a spus Mantuitorul: “Sa va iubiti aproapele”, totul ar fi altfel in lumea noastra.
 
3. JUDETUL DOLJ: „Am citit tot ce mi-ati trimis, si le dau mai departe din mana in mana, insa doar cu imprumut – dupa cateva zile le cer inapoi si le dau altora”. (Consilier local)
 
4. Un consilier local: „Eu sunt un om foarte credincios, am fost chiar si la Muntele Athos, dar absolut tot ceea ce mi-ati trimis dumneavoastra parca imi vorbeste mie personal.”
 
5. JUDETUL SATU-MARE: „Va rugam sa ne mai trimiteti inca 10 colete, ca sa dam tuturor colegilor din Primarie”. (Secretara unei primarii)
 
6. JUDETUL DOLJ: Secretara unei Primarii a inmanat coletul cadou doamnei Primar, dar dansa l-a refuzat, fara sa-l deschida. L-a inmanat si domnului viceprimar, dar si acesta l-a refuzat, fara sa-l intereseze ce contine. Secretara l-a lasat vreo jumatate de ora pe masa, nefiindu-i foarte clar ce sa faca cu el. Pana la urma s-a hotarat sa-l dechida. Reactia secretarei? „Doamne, Tu mie personal mi-ai trimis toate aceste carti si CD-uri”. Extraordinar!
 
7. JUDETUL DAMBOVITA: Cineva ne-a rugat sa mai trimitem inca 1 colet pentru o Biblioteca Comunala, plus literatura pentru copii, deoarece sunt multi copii in zona.
 
8. JUDETUL GIURGIU: Cineva ne-a rugat sa mai trimitem inca 1 colet pentru o Primarie din judet.
 
9. In unele localitati in care am trimis colete am incercat ulterior sa organizam evanghelizari sau macar intalniri cu cei care au primit coletul. Un barbat din Sulina a primit un CD in timpul unei astfel de evanghelizari. Un frate din Tulcea care a tinut legatura cu el ne istoriseste: "M-a cautat si mi-a spus ca a primit de la noi un CD cu Documentarul despre Avort intitulat: "CE NUME I-AI DA COPILULUI TAU NENASCUT ?".
Mi-a spus ca a plans mult in timp ce asculta CD-ul. Am petrecut cateva ore cu el, mi-a spus despre viata lui. In concluzie, daca nu era de acord cu avortul atunci cand sotia lui l-a intrebat, poate nu se mai ajungea la divort... Cu siguranta copilul i-ar fi apropiat mai mult.
Acest barbat mi-a spus ca vine din Sulina in Tulcea si vrea sa ne intalnim sa stam de vorba.
Ma bucur ca Dumnezeu il cerceteaza. Multi oameni nu au timp sa stea de vorba cu noi, insa materialele pe care le dam, sunt citite si ascultate in momente planificate de Dumnezeu."
 
----------------------------------------

Daca ati fost incurajati de aceste reactii, va rugam in Numele Domnului Isus Cristos sa va rugati in fiecare zi pentru finalizarea acestui Proiect, ca Evanghelia sa ajunga in fiecare satuc sau catun din tara noastra.
 
Necesarul financiar pentru finalizarea acestui Proiect ar fi:
- datorie pentru cele 5500 de colete deja expediate = 3500 Euro (tipografie)
- costuri pentru cele 4800 de sate in care urmeaza sa trimitem = 7600 Euro (tipografie + timbre)
 
Din toate coletele expediate, cam 3-4% se intorc retur din diferite motive: fie s-a dizolvat consiliul local, fie destinatarul refuza primirea, etc. Insa nu renuntam la niciunul dintre aceste sate, ci cautam alta varianta de a retrimite: cautam daca exista Scoala generala, post de Politie, Dispensar medical sau alta solutie. Dorim ca samanta Evangheliei sa fie „aruncata” in ABSOLUT ORICE SAT SI CATUN din Romania. In ceea ce depinde de noi, nu renuntam la niciunul dintre satele in care au aparut piedici.
 
Va multumim si fie ca Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Cristos, sa va binecuvanteze, cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Cristos.
 
Puteti citi mai multe detalii despre cum puteti ajuta acest proiect aici.
 
Contact:
Ioan Ciobota telefon 0728-276.516 E-mail: [email protected]
Vali Stanciu telefon 0721-262.004 E-mail: [email protected]
Naomi Mihut telefon 0730-065.437 E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Știre preluată de pe rve-timisoara.ro
faceti o treaba superba....Dumnezeu sa va binecuvinteze
Adăugat în 10/09/2012 de damarismartis1
Opțiuni