Asociaţia Smiles a împlinit 10 ani de activitate în România
Adăugată de dan4net in 02/07/2012, citită de 1.561 ori
Autor: Asociaţia Smiles, Categorie: Diverse
Asociaţia Smiles a împlinit 10 ani de activitate în România

Pe parcursul acestei săptămâni, Asociaţia Smiles a organizat mai multe evenimente pentru marcarea momentului aniversar, sub genericul “Săptămâna Bunătăţii”.

Bătrânii, tinerii şi copiii din Gepiu, aflaţi în programul asociaţiei, comunitatea de romi din Cuieşd, comunitatea din Dernişoara, comunitatea de romi din Sălard, beneficiarii Casei de Urgență Smiles, copiii înscrişi la Complexul Comunitar Tileagd (Școala și Grădinița Smiles) şi beneficiarii adăpostului temporar pentru persoane fără locuință din Oradea au avut parte de activităţi distractive şi invitaţii la prânz cu ocazia aniversării.

Joi a fost o zi specială, destinată persoanelor neincluse în programele obișnuite ale Asociației Smiles. Invitaţi de la Asociația Down Oradea, Fundația Hospice Emanuel și Asociația Deficienților Locomotori Bihor au avut parte de surprize din partea Asociaţiei Smiles, în cadrul oferit de Oradea Shopping City.

Copiii cu Down au intrat primii în sărbătoare, iar exemplul lor a fost urmat de cei cu deficienţe locomotorii, indiferent de cărucior sau cârje, dar şi de cei cu boli terminale. Clovnii le-au adus zâmbetul pe faţă, după ce s-au distrat de minune la unul dintre filmele cinematografului, am continuat cu scenetă, apoi bowling și billiard, iar la sfârșit am luat prânzul împreună. La sediul asociaţiei a fost organizat de asemenea un prânz pentru bătrânii din Cihei.

820 de persoane asistate de Asociaţia Smiles şi alte organizaţii au beneficiat de momentul aniversar.

Asociaţia Smiles oferă sprijin lunar pentru mai mult de 1400 de persoane, prin cele 18 proiecte pe care le derulează în judeţul Bihor. Printre proiectele asociaţiei se numără centre comunitare, o casă de bătrâni, un complex comunitar, sprijin pentru familii, sprijin pentru şcolarizare, asistenţă pentru oamenii străzii, sprijin medical, precum şi alte numeroase activităţi pe care le desfăşurăm spre beneficiul celor defavorizaţi.

Echipa Smiles


Știre preluată de pe asociatiasmiles.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni