Un ultim apel pentru salvarea vietii lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori
Adăugată de Slujire in 27/06/2012, citită de 1.030 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Un ultim apel pentru salvarea vietii lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori

Suntem bucurosi sa va anuntam ca in proportie de 80% din suma necesara pentru achizitionarea aparatului de respirat pentru Rares Basarab, a fost stransa. Mai multi donatori din tara si din strainatate au raspuns apelului nostru umanitar. De asemenea Libraria Maranatha a contribuit substantial in urma vanzarilor de carte crestina.

In continuare orice carte crestina comandata de la Libraria Maranatha devine un ajutor pentru Rares Basarab si pentru cazurile umanitare care vor urma.

 Va reamintim ca Rares Basarab are 3 anisori, s-a nascut cu o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. De multe ori Rares ajunge in stare grava la Clinica de Pediatrie din Cluj, ca urmare a unei insuficiente respiratorii severe. Rares este mentinut in viata cu ajutorul unui concentrator de exigen, un aparat care il ajuta sa respire. Este conectat zilnic la acest aparat care il ajuta sa traiasca. Aparatul acesta prin care este ventilat Rares este foarte scump. De multe ori face insuficienta respiratorie cronica, muschii sunt atât de slabiti incat nu permit cutiei toracice sa se deschida, sa intre oxigenul, neoxigenandu-se plamanul, automat creste dioxidul de corbon care ii otraveste corpul”, ne-a spus Daniela Basarab, mama lui Rares.

Libraria Crestina Maranatha impreuna cu Misiunea Slujire Crestina face un apel catre toti cei care citesc acest articol, sa il sustina atat in rugaciune cat si cu fondurile necesare pe Rares pentru ca sa putem urgenta achizitionarea aparatului de respirat. Cei care doriti sa il ajutati in mod indirect, puteti comanda orice carte crestina de la Libraria Maranatha. Prin comanda dvs puteti salva viata lui Rares.

Cei care doresc sa faca donatii pentru Rares, va prezentam mai jos modalitatile existente:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociatiei Crestine Misiunea Speranta pentru Romania la Raiffeisen Bank:

IN LEI – RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO – RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!!

Pentru cei care fac donatii in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia sumei: PENTRU RARES

Pentru cei care fac donatii online cu cardul sau prin PayPal, va rugam sa ne confirmati prin email sau telefon donatia facuta si destinatia ei.

Dupa strangerea sumei necesare, Slujire Crestina va prezenta un material video de multumire din partea parintilor lui Rares catre sponsori si vizitatorii site-ului nostru.

 

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni