Sa ne rugam pentru Rares, un baietel de 3 anisori
Adăugată de Slujire in 09/06/2012, citită de 1.519 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Sa ne rugam pentru Rares, un baietel de 3 anisori

Slujire Crestina cheama intreaga fratietate din Romania sa se roage pentru Rares Basarab, un baietel de 3 anisori. Rares Basarab sufera de o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. 

In momentul de fata Rares este internat in spital din cauza unei infectii grave la plamani si are nevoie de ajutorul si sustinerea noastra in rugaciune.

Viata acestui baietel depinde de un aparat de respirat CARAT I, care costa 7 800 de euro.

In momentul de fata Slujire Crestina (www.slujirecrestina.ro), Speranta pentru Romania ( www.sperantapentruromania.ro), Librarie Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) au inceput o campanie de promovare si strangere de fonduri pentru Rares pentru a se putea cumpara aparatul CARAT I.

De asemenea, orice carte crestina cumparata de la Librarie Crestina Maranatha devine un ajutor pentru cumpararea acestui aparat de respirat. Sa ne rugam ca Domnul sa miste inimi pentru ca suma necesara sa poata fi stransa.

In acest moment Rares este in perfuzii la Spitalul Pediatrie 3 din Cluj unde a fost internat de urgenta in urma unei insuficiente respiratorii cronice acute.

VEZI VIDEO CU RARES AICI: http://slujirecrestina.ro/ajuta-persoane-cu-handicap/vezi-video-salveaza-viata-lui-rares-un-baietul-de-3-anisori/

 

Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Librarie Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Opțiuni