Librarie Crestina Maranatha salveaza vieti
Adăugată de Slujire in 02/06/2012, citită de 1.705 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Librarie Crestina Maranatha salveaza vieti

 

O librarie crestina deschisa la inceputul acestui an care ca principal scop salvarea de vieti si ajutorarea persoanelor aflate in dificultate. Este vorba de Librarie Crestina Maranatha. Aceasta lucreaza impreuna in parteneriat cu Misiunea Slujire Crestina ( www.slujirecrestina.ro) si Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ( www.sperantapentruromania.ro).

Noua librarie crestina va ofera o gama completa de carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, etc. Din vanzarile de carti crestine se urmareste strangerea de fonduri pentru actiuni caritabile. De exemplu, in aceasta perioada Librarie Crestina Maranatha este implicata in salvarea vietii lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori care are nevoie urgenta de un aparat de respirat pentru a putea trai. Acest aparat costa 7800 de euro. In momentul de fata Rares este ajutat sa respire cu ajutorul unui aparat inchiriat de parintii lui, la costuri enorme pentru o familie care traieste dintr-un singur salariu. Speram ca intr-un timp cat mai scurt din vanzarea de carti crestine cat si din donatii si sponsorizari, sa putem strange suma necesara si aparatul sa poata fi cumparat.

Multumim in avans celor care sunt si care vor fi clientii Librarie Crestina Maranatha. Cu ajutorul lor vor fi salvate vieti.

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni