Viata lui Sabin a fost salvata
Adăugată de Slujire in 26/05/2012, citită de 1.866 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Viata lui Sabin a fost salvata

Laudam inca odata pe Domnul care face si astazi minuni. Il laudam pentru a a intervenit si in viata lui Sabin pentru operatia complicata la care a fost supus. Sabin Firizoiu este din Uricani, jud. Hunedoara si are 45 de ani. In luna februarie a aflat ca sufera de dilatatie anevrismala a aortei toracale ascendente si necesita inlocuirea aortei afectate. I

VEZI VIDEO AICI: http://slujirecrestina.ro/ajuta-persoane-cu-handicap/vezi-video-viata-lui-sabin-a-fost-salvata/

In termeni mai simpli, aorta lui Sabin s-a marit foarte mult astfel incat in orice moment ea se putea  fisura ceea ce ii putea fi fatal. Operatia si investigatiile medicale de specialitate ajungeau sa coste doua mii cinci sute de euro, bani pe care Sabin si familia lui nu ii avea. Roxana, sotia lui sufera de Lupus, o boala incurabila. Sabin nu avea fondurile necesare operatiei, de aceea in urma apelului facut de noi frati din tara si strainatate l-au ajut pe Sabin pentru a suporta cheltuielile operatiei. Operatia a avut loc la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara si a fost un succes. In momentul de fata Sabin este in perioada de recuperare dupa operatie si multumeste lui Dumnezeu si tuturor celor care l-au sustinut cu fonduri sau in rugaciune pentru ca viata lui sa poata fi salvata. Mai jos va prezentam video mesajul lui de multumire.

Va reamintim ca orice comanda de carti crestine de la Librarie Crestina Maranatha devine un ajutor pentru cazuri de genul lui Sabin. Va oferim carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii.


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni