Creștinii protestează împotriva concertelor cu Lady Gaga
Adăugată de AdaMirela in 25/05/2012, citită de 1.696 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Internațional
Creștinii protestează împotriva concertelor cu Lady Gaga

Biserică Ortodoxă din Bulgaria și-a exprimat în mod oficial dezaprobarea față de vizita și concertul planificat de Lady Gaga în Bulgaria.  http://mitropolia.md/biserica-bulgara-este-impotriva-concertului-la-sofia-al-solistei-lady-gaga/


De asemenea, aproximativ 200 de tineri creştini din Filipine au mărşăluit în Manila două zile, cu pancarte care îndemnau cântăreaţa să “respecte credinţa şi să se oprească din a comite blasfemii.”

Membrii organizaţiei de tineret Biblemode Tineret din Filipine au planificat o zi de rugăciune duminică, în apropiere de locul unde urmează să fie concertul. Aceștia au declarat că sunt ofensați de muzica cântată de Lady Gaga, în special pentru piesa cu “Iuda”, în care își bate joc de Isus Hristos.

În Coreea de Sud a fost interzis minorilor sub 18 ani să participe la concertele lui Lady Gaga, cântecele şi costumele ei fiind considerate prea erotice.

Poliţia indoneziană, sub presiune de la ultraconservatoare grupuri islamice, nu a dat permisiune artistei de a cânta în ţara lor.

Am dori să vedem aceleași luări de poziții oficiale și în România, unde urmează să se desfășoare aceeași „artistă”.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”