Arabia Saudita:O tanara convertita la crestinism executata chiar de tatal ei
Adăugată de Dany82 in 21/05/2012, citită de 3.830 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Arabia Saudita:O tanara convertita la crestinism executata chiar de tatal ei

O fată tânără din  Arabia Saudită a fost executat cu brutalitate de către tatăl ei musulman în această săptămână după ce a aflat că ea sa convertit la creştinism.

Site-ul Middle East business news Zawya.com afirma că omul  care este un membru proeminent al ”Consiliului de virtute,” a  tăiat mai intai limba fiicei sale apoi a organizat o intrunire cu membri organizatiei islamice din care face parte unde le-a dat exemplu cum trebuie sa sa comporte fiecare cu cei care abandoneaza islamul. La finalul reprezentatiei tatal i-a dat foc fetei in fata celor prezenti.

Musulmanii practicanti cred ca Profetul Mohammed le-a dat invataturi clare in privinta celor care se convertesc la o alta religie. Ei trebuie sa fie omorati într-un mod extrem de brutal.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Chiar acum am terminat de scris un comentariu la o resursa care scria cu disperare despre tinerii care-si petrec timpul in cluburi,in mizerii corporale,timpi morti, s a m d .Citind articolul de mai sus in care tinara saudita indragostita de Christos a platit cu viata dragostea ei,stau si ma intreb;Cum va fi in ziua judecatii?S-ae putea caci chiar ea,fata saudita sa aibe onoarea de a-i judeca pe cei ce L-au parasit''fara de temei ''pe Domnul.
Adăugat în 23/05/2012 de sanda_tulics
Opțiuni