Iluzionistul Alin Blaine s-a pocăit
Adăugată de AdaMirela in 17/05/2012, citită de 8.464 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
 Iluzionistul Alin Blaine s-a pocăit

Tânărul Alin Blaine (28 de ani), originar din Braşov, a dovedit până anul trecut că este cel mai bun iluzionist din România, doar că succesul nu i-a hrănit sufletul. Chiar dacă îşi făcuse un loc în showbiz datorită trucurilor sale incredibile şi putea chiar să fie în locul câştigătorului „Românii au talent“, Cristian Gog, Alin a renunţat la tot luând o decizie cât se poate de neaşteptată pocăindu-se.

Fostul iluzionist a renunţat la apariţia în emisiuni, la prezenţa la show-uri şi petreceri, la banii pe care îi câştiga în urma trucurilor şi la fetele care încercau să-l cucerească pentru a-şi dedicat viaţa lui Dumnezeu. Doar că alegerea lui Alin a venit peste noapte, lăsându-i pe cunoscuţi fără cuvinte.

„Mi-a vorbit cineva despre Iisus şi a doua zi am decis să renunţ la tot, la bani, la femei, la maşini, la faima! Când Iisus îţi vorbeşte nu poţi rămâne la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan.

De când s-a pocăit îşi petrece ziua citind Biblia şi încercând să-i convingă şi pe alţii să se întoarcă la Iisus. În prezent, Alin trăieşte la Braşov din rezervele adunate din spectacole şi speră să-şi întemeieze cât mai repede o familie, să aibă copii şi să devină predicator.

„Am trăit ani întregi în păcat, am cheltuit sute de milioane şi aveam o femeie azi, mâine poate două, foarte multe relaţii şi mulţi prieteni. Acum, mulţi nu-mi mai sunt aproape. Şi mama mea a rămas uimită când i-am spus că mă pocăiesc. Mi-a şi spus să renunţ fiindcă suntem o familie săracă şi ne va fi greu, dar credinţa a fost mai mare!“, a mai spus Alin. newsbv.ro

Deasemenea pe siteul personal alinblaine.com acesta mărturiseşte că anul trecut a renunţat la activitatea şi viaţa de iluzionist. Citiţi-i mărturia:

Vreau sa precizez ca din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent in cadrul nici unei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizatie. Memtionez acest lucru deoarece nu vreau sa fiti indusi in eroare cu redifuzarea emisiunilor fara acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau sa merg la emisiuni pentru ca viata mea s-a schimbat.

Vreau sa mentionez faptul ca tot ce fac in calitate de iluzionist,totul este un truc,este ceva ce poti face si tu care citesti,dar cu foarte mult antrenament.Va intrebati cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil sa obtin asemenea rezultate fascinante ? Nici nu va puteti imagina cate materiale de iluzionism exista ,speciale pentru fiecare numar de iluzionism si daca te antrenezi mult poti obtine rezultate de exceptie.

Mentionez faptul ca in toata evolutia mea de a ajunge atat de bun,pe langa materialele de iluzionism si antrenament,iti trebuie si fler pentru a duce un truc la bun sfarsit.Tot ce vreau sa va adeveresc este ca NU EXISTA BIOENERGIE,nu am facut si nu o sa fac nimic cu ajutorul puterii mele sau alta putere din partea lui satan sau Dumnezeu.Trucul,este o iluzie facuta cu dexteritate,antrenament si materialele necesare …pt levitate,ascuns,spart ,miscat diferite lucruri.Magie nu exista decat pt cei care lucreaza cu spiritele lui satan,pentru ca Dumnezeu nu are treaba cu asa ceva(magie).Iluzionismul este o meserie practicata de oameni bine antrenati,care realizeaza lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensile de acest gen.

De ce va spun lucrul acesta? Pentru ca din anul 2011-luna aprilie,viata mea s-a schimbat M-AM POCAIT,nu mai vreau sa traiesc in minciuna,nu mai vreau sa lupt impotriva Domnului Isus Hristos,nu mai vreau sa traiesc departe de Dumnezeu,de aceea iertati-ma ca pe unii chiar v-am facut sa credeti niste minciuni.Tot ce fac acum este doar pt Domnul Isus Hristos,El a indurat atatea pentru mine(a fost batut,chinuit,scuipat,despartit de Rai si in final,TATAL si-a intors fata de la EL) ,pentru ca mi-a luat pacatele mele,a murit datorita mie si tie care citesti,dar EL a si inviat pentru mine si pentru tine,pentru ca eu si tu sa traim asa cum EL zice,asa cum EL vrea,asa cum a trait EL.

Mi-e rusine sa ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am facut atunci cand eram despartit de Domnul meu Isus Hristos,dar sa nu uitam faptul ca EL nu a murit degeaba pe cruce,ci ca noi prin pocainta (sa ceri iertare Lui Dumnezeu pentru tot ce ai facut si sa nu le mai faci,constietizand ca esti un pacatos,ca lupti impotriva Lui Dumnezeu cu faptele tale,ca l-ai negat pana acum),ca nu ai cum sa intri in imparatia Lui decat daca esti un ucenic de-al Lui.
Cine este pe primul loc in inima ta,acela este idolul tau pana cand te vei pocaii,pana cand il vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor al vietii tale,pana cand vei inceta sa mai traiesti pentru eu-l tau si numai atunci EL va fi pe primul loc in tot ce faci.

Pentru mine iluzionismul a fost tot,a fost timpul meu,hobby-ul meu,pofta mea,intr-un cuvant iluzionismul a fost pe primul loc in inima mea,dar,de cand numai este IL laud pe Dumnezeu pentru ca m-a iertat,m-a salvat de robia pacatului,de mania Lui si in final de iad.
In concluzie,stiu ca tu care citesti ma crezi nebun,dar nu-i nimic, eu am lasat tot pentru ca EL mi-a dat tot,dar iti zic ceva:

Aspru par multora cuvintele:

-Leapada-te de tine insuti,ia-ti crucea si urmeaza-L pe Isus Hristos Domnul Dumnezeu,care a murit,a purtat pacatele tale si a inviat pentru tine,Dar mult mai aspru va fi in ziua cand vor auzi alte cuvinte,rostite chiar din gura Domnului Isus Hristos :

Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!

- Pentru ca ati refuzat dragostea Domnului Isus Hristos murit in locul vostru pe cruce,
- Pentru ca ati trait ca niste atei in practica stiind ca exista Dumnezeu,ca EL este suveranul,Stapanul si Creatorul,stiind ca EL a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine vine la EL prin Domnul Isus Hristos asa cum EL zice,sa aiba viata vesnica.
- Pentru ca l-ati negat pe Dumnezeu si ati trait in pofta firii voastre,dupa pofta si inima voastra.

Matei 6:2. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.

2 Cor.11:15. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.

Faptele apostolilor 3:19. Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare

Evrei12:25. Luaţi seama ca nu cumva să nu voiţi să ascultaţi pe Cel ce vă vorbeşte! Căci, dacă n-au scăpat cei ce n-au vrut să asculte pe Cel ce vorbea pe pământ, cu atât mai mult nu vom scăpa noi, dacă ne întoarcem de la Cel ce vorbeşte din ceruri
Ce altceva ar trebuii sa faca Domnul Isus Hristos ca sa te motiveze sa traiesti pentru EL?


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Multe binecuvantari! :)
Adăugat în 17/05/2012 de molly999
Dumnezeu sa-ti ajute in hotarirea luata pentru TOTDEAUNA!Mi-e mila de mama ta care vedea [sau inca mai vede viata prin cistig de orice fel,din orice resursa numai bani sa fie!]
Adăugat în 17/05/2012 de sanda_tulics
Te poţi împotrivi lacrimilor venite dintr-o inimă plină de bucurie când auzi, vezi, citeşti despre astfel de lucrări măreţe? Dacă eu, un biet suflet plin de dorinţa mântuirii tresalt de fericire, vă puteţi imagina ce bucurie a fost în Cer pentru acest tânăr? Vă puteţi închipui de câte lanţuri a primit descătuşarea acest bărbat? Slăvit să fie Dumnezeu, căci iată o minunată mărturisire a întoarcerii la Domnul în urma auzirii Cuvântului, binecuvântat să fie şi sufletul pe care Domnul l-a folosit pentru atingerea acestei inimi! Binecuvântată fie lucrarea sfântă printre oameni!
Adăugat în 17/05/2012 de floridinmaracineni
Frumos ! Fii binecuvantat !
Adăugat în 19/05/2012 de InventivCu adevarat,D-zeu face si astazi minuni.Ignorantii cauta minuni in senzational pentru a ramane fascinati de trucuri ale Diavolului,dar,cand D-zeu schimba viata unui om,este interpretat ca...S-a ratacit,s-a stricat la cap,l-au manipulat pocaitii,etc.,fiindca sunt orbiti de stapanitorul acestui veac.

Domnul sa te ajute tinere frate,in Domnul Isus,ca dorinta ta de a predica Evanghelia Lui,sa devina o realitate in viata ta!
Ion Burciu(Biserica Evanghelica Romana)
Adăugat în 21/05/2012 de burciuionel
Domnul sa te binecuvanteze pentru alegerea minunata care ai facut-o!E minunat sa traiesti alaturi de scumpul nostru Mantuitor!!Chiar daca calea este ingusta dar la final vine si rasplata!Domnul sa faca sa ne vedem cu totii acolo sus ca Mireasa Domnului!!!AMIN
Adăugat în 21/05/2012 de ramy_ramoniq
Magnific, sunt atat de bucuros pentru ce a facut Tatal ceresc in omul acesta. E magnific, un magnific spre Slava Tatalui si Fiului SAU Isus Hristos Domnul .
Adăugat în 25/05/2012 de insetatul
El da om intors la D-zeu...nu stiu cati dintre voi ati face sau ati crede ceea ce crede el. Ar fi cazul sa ii urmati exemplul!
Adăugat în 27/05/2012 de Cirress
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”