Conferinta AWANA Seed Planters- intruire pentru lideri in lucrarea cu copiii
Adăugată de Sergiugri in 15/05/2012, citită de 1.068 ori
Autor: Sergiu Grigorescu, Categorie: Evenimente
Conferinta AWANA Seed Planters- intruire pentru lideri in lucrarea cu copiii

Considerăm că este o binecuvântare de a beneficia de instruire suplimentară şi resurse care să ajute biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri.

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI?

Anul acesta ne-am gândit să venim mai aproape de dumneavoastră, astfel că aceeaşi conferinţă va fi organizată în două locaţii şi perioade diferite:

SUCEVIŢA, jud. Suceava în perioada 31 mai şi 2 iunie, pentru partea de EST a ţării

SURDUC, jud. Timiş, în perioada 7-9 iunie, pentru partea de VEST a ţării.

 Date referitoare la locaţii puteti gasii aici.

CE ESTE AWANA?

Este o unealtă de evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să încurajăm şi să suţinem cluburile existente şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maxim pentru copii şi tineri.

pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati: WWW.AWANA.RO


Știre preluată de pe www.awana.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”