Curs de vara "Jubilate"
Adăugată de jubilate in 10/05/2012, citită de 1.770 ori
Autor: Fundatia Jubilate, Categorie: Diverse
Curs de vara "Jubilate"

Dacă slujeşti în biserică prin muzică, într-unul din următoarele domenii: dirijor, lider de închinare, membru în echipa de închinare, instrumentist, învăţător de şcoală duminicală sau corist şi dacă doreşti „să înflăcărezi darurile” pe care Domnul ţi le-a dat, te aşteptăm la Cursul de Vară Jubilate, la Misiune Pacea, în localitatea Şelimbăr, lângă Sibiu.

Cursul va începe luni, 23 iulie 2012 la ora 10 şi se va încheia duminică, 29 iulie, după prânz. În acea duminică intenţionăm să slujim împreună cu toţi participanţii în două biserici din Sibiu.

Vom începe fiecare dimineaţă închinându-ne Domnului împreună, printr-un timp de părtăşie în cântare şi Cuvânt. Toţi participanţii vor fi improspătaţi prin studierea Scripturii împreună cu Radu Gheorghiţă. La Ansamblu Coral vom cânta împreună, în pregătire pentru slujirea de duminică din biserică. Avem repertoriu nou, cântări proaspăt tipărite pentru curs, ca să le aveţi pentru biserica dumneavoastră.

Pentru o dezvoltare a darurilor specifice fiecărui cursant vă oferim şi anul acesta câteva ateliere şi cursuri, la alegere: Instruire Vocală, Dirijat , Lucrarea cu Copiii, Acompaniament – începători, Blockflote, Teoria Muzicii, Chitară.  Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.jubilate.ro

Te poţi înscrie la cursul de vară completând formularul care îl găseşti pe site-ul nostru,  prin email la adresa [email protected] sau prin telefon la 0359.402.375.

Vă aşteptăm cu drag să veniţi la acest curs, pentru a lăuda faptele Domnului "pe care toţi oamenii trebuie să le mărească."

Echipa Jubilate


Știre preluată de pe www.jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni