Conferinta APOCALIPSA cu Pastor Dr.Beniamin Faragau la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 05/05/2012, citită de 2.212 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferinta APOCALIPSA cu Pastor Dr.Beniamin Faragau la Ploiesti

Prin harul lui Dumnezeu, Pastor Dr.Beniamin Faragau, unul dintre cei mai profunzi invatatori biblici din Romania si autor  al mai multor carti de studiu biblic, poposeste pentru prima data in Ploiesti pentru a sustine conferinta APOCALIPSA in zilele de vineri, 25 mai 2012 (orele 18.00 – 21.00) si sambata, 26 mai 2012 (orele 10.00 – 13.00) pentru credinciosii interesati de aprofundarea ultimei carti din Biblie, Apocalipsa.

Motivatia organizarii acestui eveniment este data de convingerea ca Apocalipsa este o carte biblica scrisa si pentru generatia noastra, cu un mesaj relevant pentru fiecare dintre noi si ca, interpretata si explicata in mod responsabil, ea poate fi inteleasa, acceptata si indragita de orice crestin.

Conferinta este organizata de Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6, in colaborare cu celelalte biserici evanghelice din Ploiesti. Cu aceasta ocazie, in incinta Bisericii LOGOS Ploiesti va fi organizat un stand cu cartile scrise de Beniamin Faragau care vor putea fi achizitionate de catre participantii la conferinta.

Desi la Conferinta Apocalipsa poate participa oricine si de oriunde, indiferent de varsta, pregatire sau convingere religioasa, recomandam si apreciem faptul de a va anunta participarea la aceasta intalnire la adresa electronica bisericalogosploiesti@yahoo.com. Din partea bisericilor se poate anunta doar numarul participantilor, fara nominalizare.

Prin confirmarea participarii dumneavoastra ne ajutati foarte mult in organizarea cat mai buna a acestui eveniment. Totusi, daca ati omis sau nu ati avut posibilitatea anuntarii, aceasta nu trebuie sa va impiedice sa participati!

Intrarea este libera!

 

 


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Opțiuni