Un pastor creştin a fost împuşcat mortal
Adăugată de AdaMirela in 02/05/2012, citită de 1.555 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Un pastor creştin a fost împuşcat mortal

Un pastor al Bisericii locale „Născut din nou” din oraşul Quezon, Filipine, a fost împuşcat brutal în Barangay Commonwealth, Quezon, de către persoane necunoscute înarmate, în faţa fiicei sale miercuri noaptea (25 aprilie 2012), raportează Noel Tarrazona, special pentru ASSIST News Service. Pastorul a fost identificat ca fiind Wilfredo Germidia.

Mass-media raportează că pastoral Germidia a fost împuşcat de cinci ori în cap în timp ce era pe cale să coboare de pe motocicleta sa pentru a distribui ziare de-a lungul drumului Payatas.

Rudele victimei au declarat că victima “nu avea duşmani” şi a fost “omul- model al familiei”; aceştia se întreabă de ce pastorul a fost împuşcat fără milă. Motivul nu a fost cunoscut în acest moment.

Filipine are un număr tot mai mare de crime oribile care vizează pastorii creştini. Există o nevoie puternică pentru Comunitatea Creştină Internaţionlă pentru a investiga aceste cazuri de crimă ale pastorilor din Filipine, şi să apeleze la Guvernul filipinez pentru a cerceta acest cazuri de crimă nerezolvate.

Ţara a înregistrat, de asemenea, cea mai mare creştere a convertiţilor creştini din sud-estul Asiei, din cauza agresivităţii bisericii în studiile biblice, campus de evanghelizare şi programe de câştigare a sufletului.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Domnul Sfint, sa mingiie familia,biserica si sa scoata lucratori devotati cuvintului lui Dumnezeu!
Adăugat în 03/05/2012 de sanda_tulics
Amin!
Adăugat în 05/05/2012 de AdaMirela
Domnul Isus sa mangaie aceasta familie indurerata Amin.
Adăugat în 05/05/2012 de gabrielmatanie
Opțiuni