Raporturi sexuale cu morţi - presa noastra (germana), politic corecta, priveste in altă parte
Adăugată de Gottestochter in 28/04/2012, citită de 3.823 ori
Autor: Udo Ulfkotte, Categorie: Internațional
Raporturi sexuale cu morţi - presa noastra (germana), politic corecta, priveste in altă parte

În frumosul Egipt, musulmanii tocmai impun prin lege dreptul de a intretine relatii sexuale cu morţii. Cu 14 luni în urmă, Preşedintele Mubarak a fost dat jos din functie, spre bucuria jurnaliştilor occidentali. Si acum se petrece acolo ceea ce am prezis atunci. Şi dezvoltarea hidoasa nu se va opri inainte de graniţele noastre.

Va mai amintiti scandarile de bucurie ale mass-mediilor noastre, cand Mubarak a fost răsturnat în februarie 2011? Mass-mediile noastre au susţinut că acum vor exista in Egipt democraţie, drepturile omului şi ale femeilor. În ultimele zile însă, multe femei egiptene demonstreaza, deoarece

li se pare groaznic ca ele au mai puţine drepturi în prezent decat pe vremea lui Mubarak. Nici un jurnalist german nu a raportat despre acest lucru. Musulmanii radicali, cea mai puternică forţă în noul parlament egiptean tocmai au lansat o lege, prin care vârsta minimă pentru căsătoriile forţate ale fetelor este redusa la 14 ani. Aceasta a şocat femeile egiptene. Si mai socant li se pare că în acelaşi pachet de legi este consacrat dreptul barbatilor de a avea sex cu femei moarte. În termen de şase ore după moartea unei femei bărbaţilor le este permis să aibă contact sexual cu ea. Asa vrea legea islamică. Şi asa este in viitor legea oficiala egipteana. Despre aceasta a raportat în ultimele zile presa araba precum şi cea britanica.

Fratia islamica radicala musulmana, care va aproba prin lege relatiile sexuale cu femei moarte în Egipt, sunt acum oaspeti bine veniti la Casa Albă din Washington . In presa germana fratia egipteana musulmana este prezentata ca "liberala şi toleranta” si anume in Deutsche Welle. Este acea adunatura a fratiei musulmane care este laudata de medii, care reduce varsta femeilor pentru casatoriile fortate la 14 ani si care permite relaţii sexuale cu mortii. Şi noi importam aceste valori morale impreuna cu imigranţii din acea cultură. Si anume la piscinele noastre. Cinci tineri din Irak au hartuit sexual femei şi fete la piscina Emma-Jäger din Pforzheim. Ei si-au bagat mainile sub costumele lor de baie iar unul dintre irakieni a lovit un angajat al serviciului de securitate. Consilierul partidului CDU, Klaus Gutscher (un pasionat jucător de polo) vrea ca irakienilor să li se daruiasca, ca masura de integrare, bilete gratuite pentru piscină . O interdicţie de a vizita acea piscina nu vor primi. Politicianului ii place foarte mult polo-ul, conform afirmatiilor proprii . Noi imporamt cu imigrantii din cultura orientala cele mai anormale valori morale. Şi cand se comportă în tara noastra mai rau ca porcii atunci politicienii noştri mai doresc să ii si recompenseze? Politicienii nostri nu ar trebui să se mire dacă din ce in ce mai mulţi cetăţeni simt un dispreţ si mai profund pentru ei. Sau il va da partidul CDU afara pe Klaus Gutscher, politicianul care vrea sa il ia pe tanarul irakian cu el la un meci de fotbal? Actual, Klaus Gutscher este pus sub presiune, el se codeste şi spune că el nu a avut nici o idee de circumstanţele reale ale evenimentelor de la piscină. Dar el a luat de prima data partea irachienilor. Asa sunt politicienii noştri, la nevoie sustin imediat migranţii. Şi de victime trebuie sa se ingrijeasca procurorii. Sfatul meu pentru politicieni, cum ar fi Klaus Gutscher: sa nu ii duca pe tinerii irakieni la urmatorul joc de fotbal, ci sa-i escorteze la cel mai apropiat aeroport!

 


Știre preluată de pe www.kopp-verlag.de
Ai dreptate,si din pacate aceste "valori" inumane sunt importate in toate tarile vest europene iar faptasii sunt protejati in detrimentul victimelor.Acestor politicieni trebuie sa le publicizam actiunile pentru a nu mai fii votati.
Adăugat în 29/04/2012 de vasiliosb2006
da, din pacate musulmanii cuceresc europa, si noi le ingaduim in tarile noastre sa-si faca moschei, o sa le adoptam probabil in curand si legile, nu-i sanctionam cand fac rele iar crestinii in tarile lor nu au voie sa faca nimic, chiar sunt omorati pentru religia lor.
Adăugat în 29/04/2012 de Gottestochter
Cind si-au construit moschei intr-un loc, de acolo, nu mai pleaca!Moscheea , este semnul prezentei lor pentru totdeauna in locul respectiv.Ei se catoresc intentionat cu fete din locul respectiv, ca ,mai tirziu, sa aibe drepturi prin copiii lor, care ii vor reprezenta in societatae.Urmasii lor, sunt cei statornici, ei, avind drepturile religioase in locul espectiv cit si drepturi sociale, De la ei, totul va intra intr-o ''normalitate, care in cel mai propice timp, vor revendica locul terenul, orasul, tara , ca pe al lor, un bun numai al lor!Nu demult un ''lider''musulman a spus caci Romania, este tinut musulman! Ei sunt ''obligati''sa si-l revendice!Alerta mare!Pentru cine citeste, este interesat si urmareste evnimentele zi de zi.Romania, este un trofeu pe care foarte multi si-l revendica din umbra deocamdata.Unde este rugaciunea necurmata pentru tara noastra?Unde sunt barbatii tarii, ale caror miini nevinovate, le asteapta Domnul sa le binecuvinteze?Parlamntul,senatul, camera deputatilor, a ajuns un loc mult rivnit de frati crestini, care si-au parasit nesiliti de nimeni locul din lucrarea Domnului[ bisericile si se indeletnicesc cu ...politica.
Adăugat în 03/01/2013 de sanda_tulics
Opțiuni