The Messengers la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 20/04/2012, citită de 1.763 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
The Messengers la Ploiesti

Daca inca nu ai aflat, modifica-ti urgent agenda pentru ca in luna mai a acestui an, apreciatii solisti crestini care compun Grupul The Messengers vor efectua un nou turneu evanghelistic in Romania, sub genericul “Imnul Iubirii din Calvar”. 

Dupa o lunga perioada de asteptare, in data de 1 mai 2012, incepand cu orele 18.00 vor poposi, in sfarsit, la Ploiesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pentru o seara menita sa cerceteze si sa inalte duhovniceste sufletele participantilor prin cantarile ce vor fi interpretate cu aceasta ocazie. 

Spre bucuria participantilor, acest moment va coincide si cu lansarea albumului“Mesajul Dragostei” al lui Dan Damian si, deasemenea, a albumului “Imnul Iubirii din Calvar” al Grupului The Messengers. 

Mesajul biblic al acestei intalniri va fi adus de Pastor Avram Berghiano din Portland, Oregon, SUA. 

Asadar, impreuna cu invitatii tai, poti sa participi la o seara care va putea fi nu numai istorica, dar si decisiva pentru un nou moment de (re)dedicare fata de Dumnezeu Creatorul, Sustinatorul si Mantuitorul lumii! Intrarea este libera! 

(Daca totusi nu reusesti sa ajungi sau n-ai fost suficient de convingator pentru prietenii tai ca sa te insoteasca la acest eveniment, nu trebuie sa dezarmezi! Pentru ca exista inca har si Iubire la Calvar, ti se ofera si a doua sansa,duminica, 6 mai, incepand cu orele 10.00, la Biserica LOGOS Ploiesti,strada Miciurin nr.6, unde poti avea bucuria de a te inchina Domnului impreuna cu Grupul The Messengers. Si aici, desigur, intrarea este libera!)


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni