Evreii din Hevron Compara Palestina cu al Treilea Reich
Adăugată de Gottestochter in 17/04/2012, citită de 2.061 ori
Autor: Tzvi Ben Gedalyahu , Categorie: Diverse
Evreii din Hevron Compara Palestina cu al Treilea Reich

Evreii din Hevron Compara Palestina cu al Treilea Reich

 

"Legile de la Nürnberg", sub Hitler interziceau transferul proprietăţilor catre evrei. Evreii din Hevron subliniaza ca Palestina face acelaşi lucru.

Pedeapsa cu moartea a autoritatilor palestiniene pentru arabii care au vandut o clădire din Hevron unor evrei este similara cu legile de la Nurnberg sub Hitler, a scris, un purtător de cuvânt al comunităţii evreieşti din Hevron, într-o scrisoare catre secretarul General Ban Ki-moon de la Natiunile Unite.

"Este autoritatea palestiniană o reîncarnare a celui de-al Treilea Reich?" au intrebat purtătorii de cuvânt David Wilder şi Noam Arnon într-o scrisoare, publicata ca un op-ed în această săptămână la Arutz Sheva.

Scrisoarea a fost trimisă, de asemenea, secretarei de stat americane Hillary Clinton, ambasadorului SUA în Israel Daniel Shapiro, şi preşedintelui si prim-ministrului Israelului, precum şi liderilor Crucii Roşii Internaţionale şi consilierului european al Uniunii Europene.

Autoritatea Palestiniană, care este condusă de Mahmoud Abbas, a condamnat la moarte pe fostul agent de informatii palestinian Mohammed Abu Shahala pentru crima de a vinde o clădire unor evrei. Shahala, conform relatarilor a fost torturat de către oficialii autorităţilor palestiniene.

Cincisprezece familii de evrei s-a mutatat cu trei saptamani in urma în cladirea cu trei etaje, dar ministrul apărării, Ehud Barak i-a evacuat din motivul  că prezenţa lor în clădirea, vizavi de Pestera Patriarhilor, ar fi o "provocare".

Viaţa lui Sahala este în mâinile lui Abbas, a cărui semnatura la sentinta cu moartea, i-ar pecetlui soarta. Autoritatea Palestiniană funcţionează în conformitate cu legislaţia iordaniana care prevede pedeapsa cu moartea pentru oricine care vinde proprietati evreilor.

"Faptul că o astfel de "lege" există în cadrul sistemul legal palestinian subliniaza un tip de justiţie barbara si perversa, amintind de practicile puse în aplicare în “epoca întunecata", au scris Wilder şi Arnon.

Ei au scris: "Care ar fi reactia la o lege în Statele Unite, Anglia, Franţa sau Elveţia ce ar interzice vânzarea de proprietati către evrei? De fapt, cu mai puţin de o sută de ani în urmă, astfel de acte erau legiferate şi practicate, cunoscute sub numele de infamele “legi de la Nürnberg."

"La 3 octombrie 1938, Germania nazistă, sub conducerea lui Adolf Hitler, a implementat un “decret de confiscare a proprietăţilor evreieşti, "reglementand transferul de venituri de la evrei la ne-evrei germani."

Arutz Sheva a raportat duminică că mai mulţi membrii israelieni din Knesset si conducatori in Iudeea şi Samaria au apelat la guvern pentru a-l salva pe Shahala de la moarte.

"Abu Shahala va fi executat la Ramallah, la o distanta de 15 minute parcurse cu masina de sediul guvernului de la Ierusalim", a declarat Danny Dayan, preşedintele Consiliului Comunităţilor în Iudeea şi Samaria. "Israelul nu poate permite ca această parodie să aibă loc."

 


Știre preluată de pe www.IsraelNationalNews.com
Bun venit în ţara mea! Creştinilor, fraţii mei voi duminica predicaţi despre ce nu aveţi habar.........nu aţi văzut cu ochii nci nu aţi auzit cu urechile şi mâinile voastre nu au atins nimic de acolo. este adevărat totu..........şi este mult mai cumplit!
Adăugat în 05/05/2012 de dorindavidaurel_1948
Opțiuni