Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit `Pepsi Next`, în următoarele săptămâni, incredibil sau nu, a declarat, cu o dezinvoltură ostentativă, că foloseşte FETUŞI AVORTAŢI pentru a întări savoarea şi aroma băuturilor sale. Această recunoaştere a stârnit valuri de indignare printre americani, sute de organizaţii începând o campanie de boicot al produselor Pepsi. În ciuda valurilor de indignare, Comisia pentru Securitate şi Schimb (SEC) aparţinând Preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a şocat întreaga opinie publică americană, declarând că folosirea celulelor din fetuşii avortaţi în băuturile Pepsi este o „afacere normală”, un fel de ordinary business.
Mai mult decât atât, într-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea rămăşiţelor fetuşilor avortaţi din clinicile americane de avorturi pentru cercetări şi pentru dezvoltarea unei substanţe care întăreşte aroma băuturilor Pepsi. Agenţiile umanitare, creştine sau de apărare a valorilor umane au ripostat catalogând această decizie ca o legalizare a canibalismului în Statele Unite.
Scrisoarea semnată de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisă companiei şi în ea se aprobă folosirea rămăşiţelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Aceşti doi termeni permit deja folosirea pe scară largă a substanţelor din cadavrele de copii avortaţi pentru fabricarea băuturilor răcoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv al unei organizaţii pro-viaţă, organizaţia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi şi Senomyx în folosirea fetuşilor avortaţi, a spus că a fost „îngrozită şi dezgustată de apatia şi nesimţirea companiei Pepsi şi a comisiei prezidenţiale a lui Obama”.
Sute de organizaţii din Statele Unite au chemat cetăţenii americani, în special creştini, să boicoteze total produsele Pepsi, deoarece folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru băuturi nu trebuie să devină o rutină pentru Pepsi.
Boicotul băuturillor de acest fel s-a extins deja în Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irlanda, Scoţia, Spania, Portugalia, Australia şi New Zeelandă. În România, însă, nu se ştie aproape nimic despre acest subiect!
e verificata? probe sunt?