Stiati ca bautura racoritoare Pepsi contine substante din fetusi avortati?
Adăugată de Gottestochter in 09/04/2012, citită de 2.690 ori
Autor: Mr. Nick; Informatia este de gasit si pe alte adrese de internet, Categorie: Diverse
Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit `Pepsi Next`, în următoarele săptămâni, incredibil sau nu, a declarat, cu o dezinvoltură ostentativă, că foloseşte FETUŞI AVORTAŢI pentru a întări savoarea şi aroma băuturilor sale. Această recunoaştere a stârnit valuri de indignare printre americani, sute de organizaţii începând o campanie de boicot al produselor Pepsi. În ciuda valurilor de indignare, Comisia pentru Securitate şi Schimb (SEC) aparţinând Preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a şocat întreaga opinie publică americană, declarând că folosirea celulelor din fetuşii avortaţi în băuturile Pepsi este o „afacere normală”, un fel de ordinary business.
Mai mult decât atât, într-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea rămăşiţelor fetuşilor avortaţi din clinicile americane de avorturi pentru cercetări şi pentru dezvoltarea unei substanţe care întăreşte aroma băuturilor Pepsi. Agenţiile umanitare, creştine sau de apărare a valorilor umane au ripostat catalogând această decizie ca o legalizare a canibalismului în Statele Unite.
Scrisoarea semnată de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisă companiei şi în ea se aprobă folosirea rămăşiţelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Aceşti doi termeni permit deja folosirea pe scară largă a substanţelor din cadavrele de copii avortaţi pentru fabricarea băuturilor răcoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv al unei organizaţii pro-viaţă, organizaţia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi şi Senomyx în folosirea fetuşilor avortaţi, a spus că a fost „îngrozită şi dezgustată de apatia şi nesimţirea companiei Pepsi şi a comisiei prezidenţiale a lui Obama”.
Sute de organizaţii din Statele Unite au chemat cetăţenii americani, în special creştini, să boicoteze total produsele Pepsi, deoarece folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru băuturi nu trebuie să devină o rutină pentru Pepsi.
Boicotul băuturillor de acest fel s-a extins deja în Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irlanda, Scoţia, Spania, Portugalia, Australia şi New Zeelandă. În România, însă, nu se ştie aproape nimic despre acest subiect!

Știre preluată de pe forum.romedic.ro
stire de cancan

e verificata? probe sunt?
Adăugat în 10/04/2012 de eunuamid
da, domnul Obama a aprobat, nu cred ca nu stie ce aproba...
Adăugat în 10/04/2012 de Gottestochter
omg...gata cu pepsi...
Adăugat în 10/04/2012 de debo91a
si ne mai miram de ce canibalii vaneaza oameni...
Adăugat în 10/04/2012 de mamagama
Cred ca de aia e pastrata secreta si reteta de coca cola,cine stie ce mai contnie si coca cola!
Adăugat în 18/05/2012 de RESPIR
sa speram ca pe vremea aceea nu erau asa de bolnavi la cap :-)
Adăugat în 18/05/2012 de Gottestochter
Opțiuni