Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Paste!
Adăugată de Slujire in 07/04/2012, citită de 1.642 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Paste!

Actiunile noastre de ajutorare si misiune crestina care ii au in atentie pe batrani continua si cu ocazia Sarbatorilor de Paste. In anul acesta in atentia noastra sunt 60 de familii de batrani pe care dorim sa ii ajutam pentru ca aceste Sarbatori de Paste sa fie o bucurie pentru ei. Nevoia cea mai mare a acestor batrani sunt alimentele. 

VEZI VIDEO AICI: http://slujirecrestina.ro/adapost-pentru-batranii-strazii/video-incredibil-%E2%80%93-fa-un-batran-fericit-cu-ocazia-sarbatorilor-de-paste/

Cu pensii mici, in multe cazuri inexistente, acesti batrani isi duc traiul de zi cu zi la limita existentei. Dintre cei 60 de batrani pe care ii avem in vedere, 30 dintre ei sunt batrani ai strazii care sunt in grija noastra intr-un adapost pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Acest camin functioneaza numai cu ajutorul dvs. Facem un apel la toti fratii crestini sa ne unim in aceasta actiune pentru a le oferi acestor batrani o raza de bucurie cu ocazia Pastelor. Dorim sa oferim fiecarui batran alimente in valoare de 100 de lei. Vom avea nevoie de 6 000 lei. Mai jos va prezentam un reportaj video de la adapostul pentru batranii strazii unde 30 de batrani ai strazii primesc zilnic hrana, adapost si ingrijire permanenta gratis din partea noastra. De asemenea, orice carte crestina cumparata de la Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) devine un ajutor pentru acesti batrani.


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni