Misiune & Consiliere
Adăugată de UCENICII in 06/04/2012, citită de 971 ori
Autor: UCENICII, Categorie: Misiune
Misiune & Consiliere

Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii si bolnavii? ASTAZI o poti face!!! Cum? Prin: rugaciune, material, voluntariat, financiar sau corespondenta. 
Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon: 
0731032723 – in limba romana 
0742582014 sau 0723307775 – in lb. maghiara 
Email: [email protected] 
Site: misiunecrestinaucenicii.webs.com 
UCENICII – OP.1 / CP.12 –Simleu Silvaniei/Salaj RO86RZBR00000060013273586 pentru donatii in lei 

În viață sunt momente dificile și de rezolvarea acestor momente depinde, câteodată, viitorul. Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive.

Noi, cei care formăm gupa de misiune F.B.I. Ro formăm o mare familie iar familia are grijă de cei din jurul lor. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, misionariii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun.

Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere, sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață. Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere.

Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur.


Știre preluată de pe www.misiunecrestinaucenicii.webs.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni