Castiga o Biblie de Lux cu Libraria Maranatha
Adăugată de Slujire in 05/04/2012, citită de 1.540 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Anunțuri
Castiga o Biblie de Lux cu Libraria Maranatha

In perioada 1-30 Aprilie, partenerul nostru Libraria Maranatha organizeaza un concurs in care premiul este o Biblie de Lux (piele, concordanta, trimiteti, cuvintele Domnului Isus in rosu, harti colorate, etc). Intra pewww.librariamaranatha.ro, comanda de minim 30 de RON si vei intra in concurs. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1 Mai si va fi facut public pe site-ul nostru si site-urile partenere. De asemenea, comandand o carte de la Libraria Maranatha daruiesti o paine pentru 30 de batrani strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Orice carte cumparata la Libraria Maranatha devine un ajutor pentru acesti batrani. Mai jos va prezentam care sunt regurile acestui concurs.

Regulile concursului:

- concursul se va desfasura in perioada 1-30 Aprilie;
- comanda trebuie sa fie de minim 30 de lei;
- castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1 Mai, iar numele lui va fi facut public pe site-ul librariei noastre si pe site-urile partenere;
- Premiul va consta in Biblie de Lux, vezi imagine aici: http://librariamaranatha.ro/product/2327/biblie-co-77-ti.html 
Va dorim o zi binecuvantata!
Slujire Crestina
Libraria Maranatha

Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”