Seara Evreiasca cu Rabinul mesianic Daniel Stanger la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 04/04/2012, citită de 1.638 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Seara Evreiasca cu Rabinul mesianic Daniel Stanger la Ploiesti
In mod categoric, orice crestin isi doreste ca macar o data in viata sa viziteze tara sfanta, Israel, sa cunoasca localitatile pe unde a trecut Mantuitorul, sa ia contact cu evreii din aceste timpuri, sa le cunoasca gandirea, cultura si obiceiurile. Si sa-i binecuvanteze, conform recomandarii Sfintei Scripturi.
Este drept, pentru cei mai multi dintre noi aceasta dorinta ramane doar un vis si doar perspectiva vesniciei impreuna cu poporul lui Dumnezeu, Israel, ar putea sa consoleze fiecare suflet in aceasta neputinta umana...
 
Exista insa si circumstante nesperate si oportunitati nemeritate cand evreii vin ei spre noi, la noi, sa ne impartaseasca despre felul lor de a fi, despre convingerile lor in raport cu semenii si cu Dumnezeu Creatorul. O astfel de ocazie o reprezinta si Seara Evreiasca de la Ploiesti organizata a doua zi de Paste, luni, 16 aprilie 2012, incepand cu orele 17.00,la Restaurantul Bavaria, B-dul Republicii, nr.194. Evenimentul este prilejuit de vizita in Ploiesti a Rabinului mesianic Daniel Stanger, insotit de un grup de tineri evrei din Nazareth, Israel.
 
Intr-un cadru de relaxare, buna dispozitie si socializare binevenit pentru orice participant, crestini de orice confesiune impreuna cu evreii din Nazareth si din Ploiesti, invitati la aceasta intalnire in mod oficial, vor avea sansa sa afle despre semnificatia evreiasca si biblica a Sarbatorii de Paste, explicata de Rabinul Daniel Stanger si sa asculte cantecele evreiesti interpretate de cunoscutul solist evreu Cristian Dragomir.
 
Cei care iubesc poporul lui Dumnezeu, Israel, si isi doresc cu adevarat un astfel de moment, vor trebui sa tina cont ca participarea la aceasta Seara Evreiasca impreuna cu invitatii lor este conditionata de rezervarea din timp a mesei si de numarul limitat de locuri din acest restaurant. Pentru rezervare si detalii suplimentare se poate folosi numarul de telefon 0729 503 267.

Știre preluată de pe bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni