Maraton de rugaciune
Adăugată de radiociresarii in 23/03/2012, citită de 2.241 ori
Autor: Radio Ciresarii, Categorie: Diverse
Maraton de rugaciune

          Am abandonat. Istoviţi de plâns, frustraţi de tăcerea Lui şi dezamăgiţi de noi înşine. Ne rugăm puţin şi renunţăm repede. Poate că aţi obosit să insistaţi pentru o anumită cauză sau poate nici nu aţi îndrăznit să-i cereţi lui Dumnezeu ceea ce vă doriţi. Situaţii sau atitudini schimbate, perspective noi, o viaţă trăită mai profund. Sau poate pe lista voastră scrie: prieteni bolnavi sau nemântuiţi, biserici adormite, relaţii rupte, depresii şi îngrijorări, dependenţe şi visuri spulberate ... ne vom ruga pentru toate în această duminică. Vă aşteptăm alături de noi!

          Duminică, 25 martie, între orele 9:30 şi 19:30 vă chemăm la 10 ore de rugăciune, în Sala Cireşarii din Beiuş. Cei care nu puteţi veni aveţi la dispoziţie suport online- adresa de e-mail [email protected] (începând de astăzi) sau ID messenger ciresariitv (valabil numai în data de 25 martie). Aici puteţi trimite cauzele pentru care vreţi să mijlocim în rugăciune.

          În intervalul 15.00-17.00 (ora României) cauzele transmise pe aceste două canale vor rula pe videoproiector şi, împreună cu Biserica şi cei care ne urmăresc pe Cireşarii TV, le vom aduce înaintea Domnului, motivaţi de Cuvântul lui Dumnezeu care spune: „Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri” - Matei 18:19

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze timpul de părtăşie şi să răspundă punctual fiecăruia.

Vom transmite pe Cireşarii TV.


Știre preluată de pe www.radiociresarii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni