Ambasada iraniană din Brazilia neagă pedeapsa cu moartea a pastorului Yousef Nadarkhani
Adăugată de Dany82 in 14/03/2012, citită de 1.894 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Ambasada iraniană din Brazilia neagă pedeapsa cu moartea a pastorului Yousef Nadarkhani

Ambasada iraniană din Brazilia a trimis o scrisoare către parlamentarii evanghelici brazilieni, prin care argumentează că nu există nicio condamnare la moarte de către Iran împotriva pastorului evanghelic Yousef Nadarkhani.

Textul începe cu inscripția “În numele lui Dumnezeu” şi certifică faptul că Constituţia Republicii Islamice Iran îi recunoaşte pe adepţii “marilor religii cereşti” şi le oferă drepturile de cetăţeni.

Prin această scrisoare se încearcă să se nege pedeapsa cu moartea a pastorului, și spun că nu există nicio hotărâre definitivă emisă de către sistemul judiciar.

La începutul acestei săptămâni, senatori şi congresmani din Brazilia s-au întâlnit cu ambasadorul iranian Mohammad Ali Ghahezadehao și au  abordat acuzaţiile împotriva pastorului Yousef Nadarkhani. Reprezentantul ambasadei Iranului din Brazilia spune că pastorul nu este judecat pentru crime de furt sau de implicare în prostituţie, după cum spune Centrul American de Lege şi Justiţie (ACLJ).

ACLJ, care se ocupă pentru a-l apăra pe pastorul iranian, este responsabilă pentru difuzarea acestui caz în lume. Jordan Sekulow, directorul ACLJ, a declarat reporterilor că în prima fază a urmăririi penale nu era vorba despre crimele de furt și implicarea în prostituţie, fiind acuzat numai pentru abandonarea islamului.

“Acestea sunt exact aceleaşi minciuni şi contradicţii pe care le-am văzut venind în mod repetat de la guvernul din Iran, o altă încercare de a opri indignarea publică faţă de acest caz, care devine tot mai cunoscută în Brazilia”, scrie într-un articol publicat de către ACLJ.

Sekulow, directorul ACLJ, care este acum în Brazilia, se va întâlni cu senatorul Magno Malta pentru a demonstra hotărârea din 2010  faţă de pastorul iranian, asigurându-se că acuzațiile aduse pentru arestarea lui şi condamnarea lui de a fi spânzurat sunt pentru credința sa creștină.

Noteaza: stiricrestine.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
asa se intimpla si n Romania inainte de 1989,vezi''marturia unui securist''.Noi ne rugam ca Domnul iubirii sa -Si intinda mina peste ei sa nu-i lase oriunde ar fi copiii Lui prigoniti.
Adăugat în 17/03/2012 de sanda_tulics
Opțiuni