Ştiri pe scurt din Israel (partea I)
Adăugată de Aurelian in 13/03/2012, citită de 3.455 ori
Autor: Antje Naujoks, Categorie: Știri din Israel
Ştiri pe scurt din Israel (partea I)

·         Recent medicul israelian dr. Adi Weissbuch a primit un e-mail din Iran. O colegă i-a cerut ajutorul într-o problemă medicală complicată. Ea a trimis şi rezultatele de laborator, iar dr. Weissbuch a răspuns imediat, oferind soluţia necesară.

·         Preşedintele palestinian Mahmud Abbas a declarat că deţinuţii eliberaţi în schimbul lui Gilad Şalit vor primi câte o casă şi o bonificaţie în valoare de 3800 de euro din partea Autorităţii Palestiniene, iar de la Hamas încă 1500 de euro.

·         Rachamin Elazar a venit din Etiopia în Israel la vârsta de 14 ani, ajungând  o personalitate renumită în cadrul comunităţii etiopiano-evreieşti din Israel. 39 de ani mai târziu, el s-a întors în Etiopia ca ambasador al statului Israel.

·         La sfârşitul anului 2011, Autoritatea israeliană pentru Protecţia Naturii a desfăşurat o acţiune inedită, trimiţând în înteaga ţară echipe speciale la izvoare, lacuri şi râuri pentru a prinde peştii de casă goldfish abandonaţi în natură, deoarece aceştia perturbă echilibrul ecologic.

Pentru întreg articolul, vizitaţi http://israel-el-elohe-israel.blogspot.com/


Știre preluată de pe resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni