Ordin de execuție pentru pastorul iranian
Adăugată de Dany82 in 24/02/2012, citită de 2.715 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Ordin de execuție pentru pastorul iranian

Oficiali din cadrul Centrului American pentru Lege și Justiție, o organizație pentru drepturile omului din Washington DC a anunțat că este foarte posibil ca autoritățile iraniene să fi emis un ordin de execuție pentru pastorul creștin încarcerat ca urmare a convingerilor sale religioase.

„Veștile din Iran nu sunt încurajatoare”, a declarat Jordan Sekulow, director executiv al Centrului American pentru Lege și Justiție, relatează Catholic News Agency (CNA).

Deși la 21 februarie, potrivit unei surse citate de CNA, pastorul era încă în viață, situația încă este „cumplită”. E nevoie de rugăciune și de eforturi mai intense de concentrarea a atenției internaționale pentru a presa Iranul să renunțe la acuzații.

Departamentul de Stat american a emis ieri o declarație oficială în care acuză că urmărirea penală a pastorului Nadarkhani este „o violare severă a libertății religioase” și reclamă că „astfel de persecuții conduse de guvern sunt o practică obișnuită în Iran.”

Sursa:www.infocrestin.com via semneletimpului.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Indura te Tata ceresc si ai mila de copiiiTai incercati in felul acesta.Te rugam in numeleDOMNULUI Isus .
Adăugat în 29/02/2012 de sanda_tulics
DOAMNE,puterea TA e mare te rugam sa ai mila de acest misionar.

Adăugat în 03/03/2012 de timisionutz96
Tata din cer te rugam din adincul sufletului in Numele Domnului Isus izbavesteti lucratorul Tau din mina celor ce nu te cunosc pe Tine,si fa sa cunoasca tara aceasta cuvintul Tau si puetrea TA.
Adăugat în 05/03/2012 de Melen34
sa pretuim libertatea in care noi traim,si sa ne sensibilizeze Dumnezeu inimile sa simtim alaturi de fratii nostri atat de greu incercati pentru credinta lor
Adăugat în 20/04/2012 de symohsn
Adu-ti aminte doamne de puterea Ta cind l-ai insotit pe Daniel aruncat in groapa cu lei in aceeasi tara mai arat-Ti slava inca odata si de cite ori este nevoie!,iti multumim!
Adăugat în 20/04/2012 de sanda_tulics
Opțiuni