Colocviu şi prânz pentru familişti la Ploieşti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 28/01/2012, citită de 1.044 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Colocviu şi prânz pentru familişti la Ploieşti

   Sambata, 11 februarie 2012, incepand cu orele 13.00 ai o ocazie buna sa-ti inviti sotia/sotul la restaurant, mai exact la Restaurantul BAVARIA din Ploiesti, B-dul Republicii nr.194. Impreuna cu alte familii care si-au rezervat aceasta zi in agenda lor pentru a participa la acest eveniment, ai sansa sa participi la un COLOCVIU SI PRANZ PENTRU FAMILII.


   Invitatul special al acestui moment este Pastor Dr.Viorel Iuga, cunoscut conferentiar si apreciat autor de carte consacrata familiei.
   Intr-un cadru de relaxare, buna dispozitie si socializare binevenit pentru orice participant, poti afla cateva solutii pentru consolidarea relatiilor de familie, iar printr-o participare interactiva iti poti expune propriile convingeri, intrebari sau sugestii privind relatiile si formele de comnunicare in context familial.

   Pentru rezervare si alte detalii suplimentare poti suna la tel. 0734 333 260 sau 0734 333 250. Tot la aceste numere de telefon poti solicita cateva invitatii pentru prietenii sau cunoscutii tai familisti din Ploiesti, astfel incat si acestia sa beneficieze impreuna cu tine de acest eveniment familial. Suna asadar cu toata increderea si fa o bucurie si altora, facilitandu-le participarea la aceasta intalnire consacrata familistilor!

Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni