Conferinta pentru familii cu Pastor Florin Ianovici la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 27/01/2012, citită de 1.734 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferinta pentru familii cu Pastor Florin Ianovici la Ploiesti

In mod categoric, regresul moral al societatii din aceste vremuri este cauzat intr-o mare masura si de diminuarea prioritatii care este data familiei, de ignorarea sau nerespectarea principiilor care stau la baza acesteia. 
Desi, la nivel declarativ se recunoaste nevoia de o preocupare mai atenta fata de institutia familiei, astazi sunt din ce in ce mai evidente tenditele de minimalizare si desconsiderare a rolului major pe care il are familia, asa cum a fost conceputa si instituita de Dumnezeu. Din acest motiv, preocuparea pentru intoarcerea la principiile biblice si la adevaratele valori ale familiei trebuie sa fie nu numai a organizatiilor consacrate familiei, dar si a bisericilor care, avand familii sanatoase, pot influenta pozitiv societatea seculara.
Asa cum se stie deja, incepand de anul trecut, si in Romania se sarbatoareste in perioda 7 – 14 februarie “Saptamana Casatoriei”, care se doreste un efort comun al bisericilor, organizatiilor neguvernamentale si al institutiilor statului pentru atingerea obiectivelor de mai sus. 
Cu convingerea ca aceste preocupari vor fi pe deplin rasplatite de Dumnezeu, Biserica LOGOS Ploiesti, pe langa alte manifestari destinate familiei, organizeaza in data de Duminica, 12 februarie 2012, incepand cu orele 18.00 o conferinta pentru familii, avandu-l ca invitat pe cunoscutul si apreciatul pastor Florin Ianovici.
Si cu aceasta ocazie usile Bisericii LOGOS Ploiesti raman deschise pentru oricine, indiferent de confesiunea religioasa careia ii apartine, pentru ca o astfel de intalnire consacrata familiei chiar nu poate fi incorsetata confesional. Intarea este libera!


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni