Nigeria:178 crestini ucisi de secta Boko Haram
Adăugată de Dany82 in 23/01/2012, citită de 2.742 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Nigeria:178 crestini ucisi de secta Boko Haram

Mai mult de 178 de creştini au fost ucişi de către secta islamică Boko Haram  care  răspândeşte teroare în Nigeria. Cele mai recente atacuri au avut loc noaptea trecută în oraşul  Tafawa Balewa  unde au fost  ucisi nouă persoane.

Boko Haram sunt  responsabili de  mai multe atacuri mortale care s-au petrecut week-end-ul trecut în nordul Nigeriei soldandu-se cu 178 de morti,majoritatea fiind creştini.

Sâmbătă seara  aproximativ douăzeci de explozii au zguduit oraşul Kano chiar daca orasul se afla sub supravegherea armatei din data de  31 decembrie cand preşedintele creştin Goodluck Jonathana decretat starea de alerta maxima.

Nouă creştini de etnie Sayaw sunt printre cei ucisi noaptea trecuta in orasul  Tafawa Balewa predominant musulman.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Si noi ce confortati suntem.Nimeni nu i omorit pentru Domnul.ASTA AR TREBUI SA NE INDEMNE SI MAI MULT LA POCAINTA SFINTA SI RUGACIUNI DE MULTUMIRE. SA NE RUGAM PENTRU CEI CE SUFERA PENTRU CREDINTA LOR IN ISUS .
Adăugat în 28/01/2012 de sanda_tulics
Iată, aceasta este prigoana adevărată, nu schimbul de replici, privirile trufaşe, lipsa mai multor sortimente de hrană, mai multe haine şi încălţări, mai multe camere...să ne gândim că oricând şi noi, putem fi puşi în faţa unor astfel de situaţii, să ne rugăm pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru vrăjmaşi!
Domnul să-i întărească să nu-şi abandoneze crezul în Isus Hristos
Adăugat în 28/01/2012 de floridinmaracineni
Opțiuni