Susan Ithungu o tanara creştina torturata de către tatăl ei musulman
Adăugată de Dany82 in 22/01/2012, citită de 2.663 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Susan Ithungu o tanara creştina torturata de către tatăl ei musulman

Susan este o tânăra creştina  ugandeza de  15 ani care şi-a pierdut capacitatea locomotorie după ce a fost torturata timp de şase luni de tatal ei pentru ca a abandonat religia islamica.Dupa luni de spitalizare starea ei  sa schimbat în mod semnificativ.

Ithungu Susan şi fratele ei mai mic Mbusa Baluku, au locuit cu tatăl lor la Isango Beya Baluku în districtul Kasese din  Uganda.

Grav afectata de divorţul părinţilor săi  tânăra Susan Ithungu a inceput sa zâmbeasca  din nou  atunci când la  întâlnit pe Isus si şi-a dedicat inima Lui.

Tatal sau Beya Baluku nu a apreciat ca fiica lui abandoneaza religia islamica  pentru a deveni creştina. El a tinut-o închisa  şase luni timp in care a fost batuta  si si-a pierdut posibilitatea de a mai merge singura.

Reverendul  Joseph Baluku, pastor al Bisericii Evanghelice  din Kasese  a declarat că vecinii au fost socati de  tratamentul  care il aplica tatal fetei.In final un prieten al familiei a alertat poliţia.

Dupa luni de spitalizare si multe exercitii de recuperare,Susan Ithungu a inceput din nou sa mearga. Începând cu 19 octombrie 2011 Susan  locuieste singura intr-un apartament secret unde chiria este platita de către membrii Bisericii Evanghelice.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni