Conferinta FBCAR 2012
Adăugată de Dany82 in 19/01/2012, citită de 1.749 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Evenimente
Conferinta FBCAR 2012

Vă invităm cu dragoste la conferința noastră din februarie,  unde dorim să avem un timp de cunoastere, încurajare, invatatura si inchinare care să ne inspire la slujire și dedicare.

Tema conferinței este: Biserica roditoare

Locul de desfasurare –  Oradea, Hotel Dacia Continental – imagini si detalii privind accesul la  adresa: http://www.continentalhotel.ro/hotel/hotel_continental_oradea.html

Conferinta va incepe JOI, 09 feb. orele 18,00 si se va incheia SAMBATA, 11 feb. la orele 12,00 cu masa de pranz.

Costul va fi  175 Ron/persoana, respectiv 350 Ron /cuplu/toata conferinta.

De organizare se ocupa Biserica Viata Noua Oradea ( http://www.viatanoua.ro/ )

Vă rugăm să vă înscrieți până la data de 27 ianuarie, persoana de contact fiind Camelia Caba, email: [email protected] si doar pentru cei ce nu au posibilitatea folosirii email-ului, nr. tel.: 0740 30 22 19.

Dorim să fim împreună  toți membrii FBCAR.  Vă incurajam să aduceti cu voi atat lideri din biserica, cat si membri care doresc sa participe. Dorim sa ne cunoastem, sa ne incurajam si sa ne slujim unii altora. Puteti invita si persoane din afara FBCAR care sunt interesate sa ne cunoasca, eventual sa devina parte a federatiei sau parteneri cu noi in lucrare.

În cadrul conferinței va avea loc și întâlnirea Consiliului  Național FBCAR la care ar fi de dorit sa fie prezent pastorul bisericii. In cazul in care pastorul senior nu poate veni, sa delege un alt pastor sau slujitor al bisericii care-l poate reprezenta.

Asteptam sa experimentam prezenta Domnului in toate lucrurile ce se vor intampla la intalnirea noastra – veniti cu inima deschisa pentru a fi provocati inspre un nivel de traire cu Domnul mai profund!


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni