Fratii Groza la Biserica LOGOS Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 05/01/2012, citită de 2.740 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Fratii Groza la Biserica LOGOS Ploiesti

In mod categoric, omul ca specie umana a fost conceput si adus la existenta de catre Dumnezeu cu nevoia launtrica si personala a inchinarii. Cu atat mai mult, cei care au primit si regenerarea spirituala prin credinta in Domnul Isus marturisesc ca sunt continuu constienti de dimensiunea aceasta a vietii lor spirituale, de a se inchina Creatorului si Mantuitorului. Si, desi inchinarea trebuie sa fie un mod de viata, desigur fiecare credincios recunoaste ca prin cantare poate capata mult mai usor o inima inchinatoare si plina de pasiunea slujirii lui Dumnezeu. Din acest motiv suntem indemnati de Sfanta Scriptura sa "vorbim intre noi cu psalmi, cu cântări de laudă şi cu cântări duhovniceşti" (Efes. 5,18).
 
Iata de ce, cu dorinta sfanta de a (re)aprinde in inimile oamenilor placerea inchinarii, Biserica LOGOS Ploiesti consacra o noua seara cantarilor duhovnicesti interpretate de data aceasta de catre apreciatii solisti crestini, Fratii Groza. Numele lor nu mai au nevoie de multe cuvinte de prezentare deoarece prin consacrarea din tinerete a acestor oameni pe altarul cantarilor crestine au adus la multe generatii de credinciosi, prin lucrarea lor speciala, bucurie, cercetare sfanta, mangaiere si incurajare pe drumul credintei.
 
Asadar, Duminica, 15 ianuarie 2012, incepand cu orele 18.00, impreuna cu Fratii Groza ai ocazia sa te inchini prin cantare Domnului alaturi de prietenii tai mantuiti sau nemantuiti la Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6. Intrarea este libera!


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni