Creştini persecutaţi în Coreea de Nord
Adăugată de Dany82 in 22/12/2011, citită de 3.207 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Creştini persecutaţi în Coreea de Nord

Coreea de Nord este in fruntea clasamentului ca fiind tara cu cele  mai mult persecutii fata de crestini.Kim Jong dictatorul nord-coreean a murit sambata in urma unui stop cardiac iar comunitatile de crestini care traiesc in fiecare zi in stres de teama persecutiilor nu se asteapta la o imbunatatire a situatiei in tara.

De 10 ani Coreea de Nord se afla in fruntea clasamentului in indicele mondial al persecutiilor din 50 de tari.In prezent intre 50 000 si 70 000 de crestini sunt inchisi in lagarele de munca fortata din cauza credintei lor in Hristos.

Mai mult de 150 de milioane de creştini sunt persecutaţi în lume, în timp ce articolul 18 din Declaraţia Universală a Drepturilor Omului prevede că ”orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie”.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Apostolul Pavel e cel mai graitor :


2 Tesaloniceni 1
1. Pavel, Silvan si Timotei, catre Biserica tesalonicenilor, care este in Dumnezeu, Tatal nostru, si in Domnul Isus Hristos:
2. Har si pace de la Dumnezeu, Tatal nostru, si de la Domnul Isus Hristos!
3. Trebuie sa multumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, fratilor, cum se si cuvine, pentru ca credinta voastra merge mereu crescand, si dragostea fiecaruia din voi toti fata de ceilalti se mareste tot mai mult.
4. De aceea ne laudam cu voi in bisericile lui Dumnezeu, pentru statornicia si credinta voastra in toate prigonirile si necazurile pe care le suferiti.
5. Aceasta este o dovada lamurita despre dreapta judecata a lui Dumnezeu, intrucat veti fi gasiti vrednici de Imparatia lui Dumnezeu, pentru care si suferiti.
6. Fiindca Dumnezeu gaseste ca este drept sa dea intristare celor ce va intristeaza
7. si sa va dea odihna atat voua, care sunteti intristati, cat si noua, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu ingerii puterii Lui,
8. intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.

Cand ma gandesc ca pe vajnicii urmasi totallitaristi ai lui Nero, din sec. XX - XXI, ii asteapta prajeala aceea vesnica la focul maniei lui Dumnezeu, n as dori nimanui sa fie in locul lor. Oare ce traire sa fi avut Kim Jong Il , cand a inchis ochii in trenul lui blindat si i a deschis apoi in fata instantei Divine ? Cred ca a amutit.......
Adăugat în 23/12/2011 de insetatul
Opțiuni