Billy Graham internat la Spital!
Adăugată de crestintotal in 03/12/2011, citită de 2.168 ori
Autor: crestintotal.ro, Categorie: Diverse
Billy Graham internat la Spital!

Update 2 Decembrie 2011 – Conform purtatorului sau de cuvant, A. Larry Ross, Billy Graham astazi este intr-o stare de spirit buna dupa o noapte plina de odihna avuta la spital.

1 Decembrie 2011 - Evanghelistul in varsta de 93 de ani a fost primit miercuri pentru o analiza la plamani, care a rezultat ca are pneumonie. „Raspunde bine la tratamentul cu antibiotice si este intr-o stare stabila” a spus pulomonologistul care-l trateaza pe dl Graham, Mark Hellreich, M.D.

Dl Graham a fost incurajat joi de o vizita din partea pastorului sau, Dr. Don Wilton, pastor al Primei Biserici Baptiste din Spartanburg, S.C. , care i-a impartasit un pasaj din epistola catre Efeseni: „De aceea şi eu, de când am auzit despre credinţa în Domnul Isus care este în voi şi despre dragostea voastră pentru toţi sfinţii, nu încetez să aduc mulţumiri pentru voi, când vă pomenesc în rugăciunile mele.”(Efeseni 1:15-16)

“Desi a primit o ploaie de urari de dragoste si de bine din partea oamenilor din toata lumea”, a spus Ross, “versetele se pare ca au o insemnatate speciala pentru el.”

Dl Graham a auzit despre rugaciuni si despre urarile de bine de la fiica lui, Gigi, care l-a vizitat miercuri seara, a spus Ross. Cei doi si-au petrecut timpul citind din Biblie si rugandu-se impreuna. Apoi, in timp ce cautau un post tv pentru a auzi sterile, s-a intamplat ca pe TBN au gasit o emisiune speciala despre Billy Graham, redand o evanghelizare a lui Billy Graham din St. Louis din anul 1973.

“A fost o binecuvantare pentru dl Graham sa realizeze ca predicile lui inca sunt vizionate pe intregul pamant,” a spus Ross, “si chiar in saloane de spital ca al lui.”

Dl Graham a intampinat staff-ul spitalului cu interes si intrebandu-l despre sine...


Știre preluată de pe www.crestintotal.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni