Costel Busuioc la Biserica LOGOS Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 01/12/2011, citită de 2.357 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Costel Busuioc la Biserica LOGOS Ploiesti

Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului din acest an il aduce la Ploiesti pe Costel Busuioc, indragitul tenor roman supranumit "Pavarotti din Carpati", al carui nume nu mai are nevoie de nici o recomandare. Desigur insa, dincolo de povestea vietii sale cu un puternic impact emotional si chiar dincolo de vocea sa inconfundabila cu care l-a binecuvantat Dumnezeu, trebuie spus ca cele mai indragite piese cantate de Costel Busuioc sunt colindele crestine , piese ale sufletului sau de om credincios si exact cu acestea vine sa concerteze la Ploiesti.

 
Concertul de Craciun va fi sustinut in data de marti, 20 decembrie 2011, incepand cu orele 18.00 in sala Bisericii LOGOS Ploiesti din strada Miciurin nr.6 (din B-dul Castanilor, rondul 1 dinspre centrul orasului, langa Pizzeria Angelo).
 
In deschidere, cateva din cele mai cunoscute colinde clasice vor fi interpretate de Corul Academic Logos, dirijat de Prof.Dr.Cristian Caraman, solist al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti.
 
In fine, trebuie mentionat si faptul ca acest concert de colinde sustinut de Costel Busuioc este un cadou pe care Biserica LOGOS Ploiesti il face ploiestenilor cu ocazia Sarbatorii Nasterii Mantuitorului, intrarea fiind asadar libera.

Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni