Seară evreiască cu Rabinul Mesianic David Nagy si Christian Dragomir la Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 12/11/2011, citită de 3.781 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Seară evreiască cu Rabinul Mesianic David Nagy si Christian Dragomir la Ploiesti

Duminica, 20 noiembrie 2011, orele 18.00, sunetul şofarului se va auzi din nou in Ploiesti, vestind o adunare sfanta a credinciosilor crestini din orice confesiune care iubesc poporul evreu si se roaga pentru Israel. 


In mijlocul unei societati care este fie indiferenta ori ignoranta si prin urmare, destul de confuza fata de problematica evreiasca, fie atinsa de evidente simtaminte antisemite, Biserica LOGOS Ploiesti isi face o datorie de slujire sfanta, de mijlocire inaintea lui Dumnezeu pentru toti evreii din aceste vremuri, atat pentru cei din Israel cat si pentru cei aflati pe intregul mapamond. Desigur, cu aceasta ocazie vor fi inaltate rugaciuni de binecuvantare si pentru putinii evrei care locuiesc in orasul Ploiesti, altadata, asa cum se stie, in acest oras existand o puternica comunitatea evreiasca ce numara peste 10.000 de membrii, iar astazi ramanand sub o suta de evrei.

Asadar, in ascultare de Cuvantul Sfintei Scripturi care cere credinciosilor sa se roage si sa binecuvinteze poporul evreu (care, in paranteza fie spus, n-a fost deloc dat uitarii de catre Dumnezeu, ci, dimpotriva, are promisiunea mantuirii in final a intregului Israel si a interventiei Sale divine in mijlocul acestei natiuni, conform planului Sau vesnic), Biserica LOGOS Ploiesti organizeaza
o seara evreiasca cu Rabinul Mesianic DAVID NAGY, Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti Mesianice din Romania si Rabin la Comunitatea Mesianica "Bat-Tzion" din Oradea.

Inchinarea prin cantece evreiesti si romanesti va fi condusa de indragitul solist
Christian Dragomir de la Comunitatea Mesianica "Meshiach Yisrael" din Bucuresti, fondator al Grupului Ierusalim.

La acest eveniment au fost invitate personalitati ale vietii culturale, religioase, artistice, si politice, edili din administratia orasului, profesori de religie mozaica, ortodoxa, catolica si evanghelica, zaristi si oameni din alte categori profesionale din Ploiesti.

Desigur, ca de fiecare data in astfel de ocazii, usile Bisericii LOGOS Ploiesti raman deschise pentru orice persoana dornica sa participe la aceasta intalnire, intrarea fiind insa posibila doar in masura locurilor disponibile!





Știre preluată de pe bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni