Învățătoare creștină intimidată din cauza postărilor pe Facebook
Adăugată de Dany82 in 05/11/2011, citită de 2.668 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Învățătoare creștină intimidată din cauza postărilor pe Facebook

O profesoară a unui liceu din statul New Jersey este cercetată pentru postarea comentariilor personale despre homosexualitate pe peretele de pe Facebook.

Viki Knox, profesoară în liceul Union High School, a rămas indignată de o paradă de proporții organizată de școală, care ar fi proclamat octombrie drept luna Istoriei Gay-ilor, Lesbienelor, Bisexualilor și Persoanelor Transgender.

Două săptămâni în urmă d-na Knox și-a folosit pagina personală din rețeaua de socializare Facebook pentru a-și exprima opinia despre evenimentul organizat de școala ei:„Homosexualitatea ese un duh pervertit, care a existat de la începutul creației. Nu pretind a ști TOATE lucrurile. Nici nu pretind că aș fi fără prejudecăți, greșeli sau căderi. Dar eu știu păcatul și el se răspândește ca și cancerul!”

Potrivit cu New York Times, un părinte s-a plâns oficialilor administrativi ai liceului cu privire la comentariile profesoarei. Iar activiștii gay doresc cu tot dinadinsul concedierea d-nei Knox.

La moment, profesoara este în concediu plătit. Cazul ei este cercetat de către inspectorul liceului, după care se vor lua măsurile necesare.

Un caz similar a avut loc în Florida, când un profesor a fost învinuit din cauza declarațiilor cu privire la homosexualitate. Ceva mai târziu, el a primit scuze din partea administrației școlii în care activa și a fost restabilit în funcție.

Cu referire la: American Family Association noteaza moldovacrestina.net


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Frumos a mai schimbat dracul binele in rau si raul in bine. In tara democratiei si a libertatii de opinie nu ai voie sa-ti exprimi opinia cu privire la pacat dar poti sa ataci crestinismul si valorile familiei in numele acestei libertati si nimeni nu va face nimic. VINO DOAMNE ISUSE!
Adăugat în 12/11/2011 de abelclopo
Problema e... ca exact spre aceeasi "libertate de exprimare" ne indreptam si noi (Romania)! De fapt nu exista nici o libertate de exprimare ci pur si simplu este vorba de impunerea unor noi valori! (si oricine nu e de acord cu ele... incalca legea!)

Ma gandesc ca un mesaj foarte bun, de care lumea are mare nevoie acum, este esenta Evangheliei, anume Domnul Isus, lasand slava in urma, intrupandu-se, ducand o viata fara prihana si fara pacat si lasandu-se jertfit pe cruce in locul oricui doreste sa-L primeasca drept Mantuitor personal si... faptul ca numai prin EL putem avea viata dincolo de moarte. Am vazut ca dracii se cutremura cand un om aude acest mesaj (pentru ca omul poate ajunge sa creada si atunci este stramutat de sub stapanirea diavolului sub stapanirea Domnului, prin nasterea din nou).

Dar... cum poate cineva sa aiba nevoie de Mantuitor atata timp cat se crede neprihanit si bun si sfant? (cum se cred 99,9% din oameni, inclusiv dintre pocaiti) Aici este nevoie sa punem degetul pe rana si sa spunem pacatului pe nume! Dar, daca diavolul sare asa de tare cand condamnam homosexualitatea si nebuniile pe care lumea le iubeste asa de mult (si care duc in final la moarte: vezi 1 Corinteni 6:9: preacurvarii, sodomotii (adica homosexualii si lesbienele) si malahii (cei care practica masturbarea) NU vor mosteni Imparatia!), putem sa aratam cu degetul spre alte pacate, mai "mici" dar in acelasi timp INEVITABILE! Ca de exemplu minciuna, curvia cu privirea sau cu gandul... etc. Cine nu a facut asa ceva macar o data, macar o minciuna cand era copil? Deci... evident are nevoie de Domnul Isus!

E drept ca nu putem fi de acord cu homosexualitatea! Dar inca putem lupta sa castigam suflete pentru Imparatie! Iar un homosexual nascut din nou... nu cred in veci ca va ramane in continuare homosexual!! De ce? Va ajunge sa descopere adevarul despre homosexualitate (il cerceteaza Domnul) si va cere Domnului eliberare si va fi eliberat!
Adăugat în 12/12/2011 de cst179
Opțiuni