Ajuta o mama singura cu 5 copii sa aiba o soba de foc pentru iarna aceasta
Adăugată de Slujire in 24/10/2011, citită de 3.195 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta o mama singura cu 5 copii sa aiba o soba de foc pentru iarna aceasta

Doamna Maricuta locuieste in zona Oravita jud. Caras Severin impreuna cu cei 5 copii ai sai. Sotul, dependent de bautura, a parasit-o in urma cu mai multi ani. Nu au locuinta lor, iar acum traiesc intr-un fost cantar de CAP, o camera pe care Maricuta cu cei 5 copii au gasit-o fara geamuri, usi sau pereti intregi. Toata familia a muncit, pana cand au reusit sa isi amenajeze o camera de locuit. Traiesc toti in aceasta camera. De curand, Slujire Crestina le-a oferit un pat nou (vezi materialul video). Din pacate nu au la ce se incalzi in mod eficient, pentru ca soba actuala este prost facuta, mai mult este o improvizatie. Dorim sa le facem o soba noua, care sa faca caldura eficient si sa poata gati in acelasi timp. Toti traiesc din pensia de boala a mamei si nu isi permit sa isi cumpere lemne de foc. In fiecare an copii aduna de pe camp sau din canale lemne de foc, vara pentru gatit, iar iarna pentru caldura. Dorim sa ajutam aceasta familie si cu lemne de foc. Soba va costa 250 de euro + 50 euro materiale, iar lemnele pentru toata iarna vor costa 300 de euro. Soba va fi realizata de mesteri voluntari. Facem un apel la toti fratii crestini care citesc acest articol, sa ajute aceasta mama si cei 5 copii pentru a trece cu bine peste iarna aceasta. Mai jos va prezentam materialul video cand Slujire Crestina a oferit acestei famiii un pat nou.

 

Facem un apel la toti fratii crestini care pot ajuta aceasta familie cu fonduri pentru cumpararea si realizarea sobei, cat si cu fonduri pentru cumpararea lemnelor. 300 euro soba + 300 euro lemnele = 600 de euro.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], sau telefon:              0766 365 833        sau              0749 402 098      

Cu rugamintea ca sa specificati destinatia, donatiile pot fi facuta in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online direct cu cardul aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale Asoc. Crestina Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank de mai jos:

-IN LEI contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni