Somalia: Islamiştii au decapitat un adolescent creştin
Adăugată de Dany82 in 22/10/2011, citită de 3.514 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Somalia: Islamiştii au decapitat un adolescent creştin

Mai mulţi militanţi ai grupării extremiste islamice Shabaab au decapitat un tânăr creştin de doar 17 ani, informează Charisma News, citând un jurnalist local.

Militanţii care au jurat anterior să scape Somalia de creştinism, au comis crima la sfârşitul lunii septembrie, în apropiere de Mogadishu.

Gruparea îi urmărise familia tânărului Guled Jama Muktar încă de când au ajuns în Somalia, din Kenya, în 2008. Potrivit jurnalistului care a furnizat informaţia, familia lui Muktar organiza în secret studii biblice în casă.

Vecinii l-au informat pe reporter că, la aflarea veştii că fiul lor a fost ucis, părinţii lui Muktar s-au întors în grabă acasă, au înmormântat copilul şi apoi au fugit nu se ştie unde, de teamă să nu fie, la rândul lor, omorâţi de extremişti noteaza semneletimpului.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Să ne pună Domnul pe inimă să ne rugăm mai mult pentru fraţii si surorile care trec prin încercări grele din cauza credinţei, căci râvnim să ajungem la masă împreuna cu ei în împaratia Cerurilor! Oare vom fi gasiţi vrednici de aceasta?...
Adăugat în 18/11/2011 de viorica.robu
Opțiuni