Răpită, bătută şi violată timp de opt luni ca să se convertească la Islam
Adăugată de Dany82 in 20/10/2011, citită de 2.797 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Răpită, bătută şi violată timp de opt luni ca să se convertească la Islam

O fetiţă de 12 ani de confesiune creştină a fost răpită şi violată în repetate rânduri, timp de opt luni, în Pakistan. Călăii fetei sunt în libertate însă, ei fiind afiliaţi unuie organizaţii musulmane extremiste, scrie Daily Mail, care publică povestea incredibilă a copilei. Cazul acesteia a ajuns în atenţia Comisiei pentru Drepturile Omului din Asia (AHRC).

Potrivit sursei citate, copila ar fi fost ademenită de un prieten, în timp ce se afla la cumpărături într-un târg din oraşul Lahore. S-a urcat în maşina acestuia şi a fost dusă 200 de kilometri mai departe de casă, în Tandianwalla, unde a fost violată de unchiul bărbatului care o răpise. Două zile mai târziu de la viol, fata de 12 ani a fost silită să semneze documente prin care consimţea să se căsătorească cu călăul ei şi bătută pentru că a refuzat să se convertească la islam.

Timp de opt luni, copila a fost ţinută împotriva voinţei ei, notează publicaţia, ulterior ea reuşind să scape şi să ia legătura cu familia ei. Comisia pentru Drturile Omului susţine că răpitorii nu au fost încă arestaţi pentru că sunt afiliaţi unei organizaţii extremiste musulmane din zonă, Lashkar-e-Tayyaba.

Mai mult, poliţia a refuzart să solicite realizarea unui control şi întocmirea unui raport medical pentru vicitmă şi i-au avertizat pe părinţii fetei că e mai bine să o încredinţeze pe aceasta soţului ei legal. În caz contrar, vor fi puşi sub acuzare pentru comiterea unei ilegalităţi.

O anchetă a scos la iveală faptul că tatăl fetei a anunţat dispariţia copilului în ianuarie acest an şi că a depus mai multe plângeri împotriva răpitorilor, dar autorităţile nu au luat nicio măsură timp de opt luni.

Luna trecută, fata, a cărei identitate a fost protejată, şi-a contactat părinţii spunându-le că este sechestrată, că a scăpat şi se ascunde într-o staţie de autobuz.
Părinţii au mers în localitatea unde se afla copilul şi au mers la cea mai apropiată judecătorie pentru a depune o plângere. Nu au fost singurii însă care au apelat la autorităţi. Şi răpitorii au contactat poliţia, prin intermediul grupării islamiste, şi au prezentat un act de căsătorie prin care se certifica mariajul dintre tânăra de 12 ani şi unul dintre bărbaţii care au sechestrat-o. Mai mult, gruparea susţine că fetiţa de 12 ani ar fi însărcinată, dar mama copilei neagă acest fapt, asunzându-şi fetiţa.

Potrivit AHRC, poliţia nu a condamnat mariajul fetei de 12 ani, deşi în Pakistan vârsta legală pentru căsătorie este de 16 ani. Asociaţia britanică menită să apere drepturile creştinilor din Pakistan a lansat o petiţie către Guvernul ţării pentru a investiga în amănunt aceste caz. (Ionela Samoilă)


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Domnul İsus sa fie protectorul şi calauza fetitei şi sa se ındure de ea,amin!
Adăugat în 20/10/2011 de Valyca-75
Dumnezeule tata din ceruri priveste cu indurare la acest mielusel inconjurat de lupi rapitori, Tu ai spus doamne Isuse ca esti pastorul cel bun ai Tu grija de aceasta fetita si de familia ei . Amin !
Adăugat în 01/11/2011 de danro85
Opțiuni