Un nou concert cu Michael W. Smith
Adăugată de Dany82 in 16/10/2011, citită de 1.851 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Diverse
Un nou concert cu Michael W. Smith

Cu 44 de premii GMA Dove, 3 premii Grammy şi cu peste 15 milioane de albume vândute, Michael W. Smith a creat o legendă muzicală de neegalat. Unii ar spune că el a impulsionat apariţia şi evolutia genului de muzică creştină, devenind cel mai recunoscut şi respectat ambasador al muzicii care exprimă credinţă, la nivel global.

Deci, cum se raportează cel mai entuziast inovator al muzicii creştine la cel de-al 22-lea proiect de carieră al său? Cu noul său album, denumit “Wonder”, Smith avansează încă un nivel datorită creativităţii sale de geniu şi profunzimii credinţei sale creând o compilaţie puternică, ce îi dezvăluie talentele de cântăreţ, scriitor, compozitor şi lider de închinare, la fel de pasionat ca întotdeauna.

Michael W. Smith ne va dezvălui încă o dată talentele sale muzicale în cadrul turneului “Wonder, Worship & Blessings”, poposind la Auditoriul Sangamon, vineri, 21 octombrie 2011 de la ora 20:00 (8:00PM). Aceasta este ocazia ta de a-l vedea pe Michael W. Smith de aproape într-o reprezentaţie şi o atmosferă mai familiară.

viata-in-isus.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni