Misionar atacat fiindcă s-a rugat pentru un copil
Adăugată de danielnotar in 15/10/2011, citită de 1.873 ori
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar, Categorie: Anunțuri
Misionar atacat fiindcă s-a rugat pentru un copil

Un misionar creștin care activează în cadrul organizației Gospel for Asia a fost atacat joi de un grup de 50 de persoane, furioase că bărbatul s-a rugat pentru un copil bolnav,transmite Christian Post.

Matthew Kishard, care lucrează ca pastor într-un sătuc asiatic, distribuia versete biblice într-un sat vecin când a fost invitat de una dintre familii să intre și să se roage pentru copilul lor, care era bolnav.

Din relatările organizației evanghelice cu sediul central în Texas reiese că, pastorul misionar a fost întrerupt chiar în timp ce se ruga de un grup de persoane care au intrat abuziv în casă și au început să îl înjure. Atacatorii au cerut ca misionarul să le spună de ce încearcă să convertească satul.

Atunci când bărbatul le-a spus că nu făcea altceva decât să se roage pentru un copil bolnav, așa cum l-au invitat părinții, unul dintre atacatori a început să îl lovească pe pastor cu pantofii.

Reprezentanții Gospel for Asia relatează că violențele împotriva misionarilor în Asia sunt frecvent înfruntate de cei care vor să ducă Evanghelia în zone în care este greu de pătruns.

Leave a comment and / or appreciate the article!

Posted by: Daniel Ioan Notar

Read more & Source:» http://www.radio-elshaday.de/

Read more & Source http://www.radio-megapower.de/

Read more http://christliche-radiosender.blogspot.com/Știre preluată de pe christliche-radiosender.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni